Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce se va intampla cu Primaria Capitalei, dupa arestarea lui Sorin Oprescu

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu Primaria Capitalei, dupa arestarea lui Sorin Oprescu

UPDATE- Situatie de avarie fara precedent in acest moment la Primaria Capitalei. Viceprimarul Dan Darabont PSD) a aratat ca PMB a ajuns intr-o situatie de avarie deoarece nu exista ordonator principal de. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Mita la Primaria Capitalei. Zvonuri din subteranele cazului Oprescu; Leadership german impotriva neputintei europene. Tot mai multi refugiati iau calea Europei; Brigada Diversa de la ANAF loveste din nou pe Facebook: pilde cu patroni de

Cat a costat in realitate constructia Arenei Nationale? Arestarea lui Sorin Oprescu pentru luare de mita ar putea oferi unele indicii despre eventualele spagi care s-ar fi oferit. Pe 6 septembrie 2011 se inaugura cel mai mare stadion din Romania. Exodul din Budapesta. Jurnalul unor ziaristi loviti de istorie. Doi jurnalisti Adevarul au trait pe viu momentul in care peste 1. 000 de refugiati din Orientul Mijlociu au plecat pe jos catre Germania, pornind din gara centrala a Budapestei.

Adrian Ursu: E foarte important ca procurorii sa elimine confuziile in arestarea lui Sorin Oprescu

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Moise Guran, despre arestarea lui Sorin Oprescu: in loc sa-ti dai demisia, tu ce faci doctore? Te-ai crezut mai destept decat procurorii care te pazeau ca pe butelie?

Jurnalistul Moise Guran comenteaza pe biziday arestarea preventiva a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25. 000 de euro. Acesta scrie ca la.

Ce spune Ponta despre arestarea lui Sorin Oprescu

Victor Ponta, premierul Romaniei, s-a declarat uluit de retinerea si arestarea primarului Capitalei, adaugand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu.

Arestarea lui Sorin Oprescu ridica intrebari legate de costul real al anumitor lucrari publice, printre care si Arena Nationala

Retinerea lui Sorin Oprescu, prins ca ca a luat mita 25. 000 de euro, o transa dintr-o suma totala de 60. 000 de euro, ridica mai multe intrebari legate de costul real al lucrarilor publice contractate de.

Reactia Elenei Udrea dupa saltarea primarului Sorin Oprescu

Elena Udrea a postat pe Facebook o reactie dupa retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa retinerea primarului Sorin Oprescu

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat retinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru fapte de coruptie drept un eveniment foarte trist, seful statului adaugand ca aceasta actiune a DNA este un semnal.

Reactia partidului condus de Monica Macovei, dupa retinerea lui Sorin Oprescu

Partidul M10 a reactionat, duminica, dupa retinerea edillui Capitalei, Sorin Oprescu, pentru luare de mita, si i-a cerut primarului sa demisioneze.

Alina Gorghiu: Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, solutia potrivita azi - demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, duminica, demisia edilului Capitalei, Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita. intr-o postare pe Twitter, liderul PNL a transmis ca solutia potrivita pe viitor este.

Reactie PNL dupa retinerea lui Sorin Oprescu. Se cere demisia primarului general, daca acesta va fi arestat preventiv

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat azi ca se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei daca acesta va fi arestat si acuzatiile impotriva lui vor fi confirmate de instanta, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )