Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce se intampla cu Reghecampf dupa ce si-a dat demisia. Anamaria Prodan a scapat porumbelul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Reghecampf dupa ce si-a dat demisia. Anamaria Prodan a scapat porumbelul

Laurentiu Reghecampf s-a despartit de Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, dupa mai multe neintelegeri cu conducerea. Romanului i s-au reprosat rezultatele modeste din ultima perioada, inclusiv un 1-4 cu Bani Yas, echipa lui Daniel Isaila. De partea cealalta, Reghe a acuzat ca nu i-au fost adusi jucatori pentru a forma o echipa competitiva in . continuă pe Playtech

Laurentiu Reghecampf si-a dat demisia de la Ah Wasl - Drum liber pentru o revenire la FCSB

Laurentiu Reghecampf si-a dat demisia din functia de antrenor al gruparii Al Wasl, tehnicianul in varsta de 45 de ani plecand dupa infrangerea 4-1) din meciul cu Baniyas, echipa pregatita de Daniel Isaila. Sunt sanse destul de mari ca antrenorul sa revina la FCSB, acolo unde antreneaza Toni Petrea, fostul sau secund.

Anamaria Prodan se baga peste Radoi la nationala. Pe cine vrea selectioner

Laurentiu Reghecampf si-a incetat astazi contractul cu Al Wasl, in Emiratele Arabe Unite. Antrenorul roman era nemultumit ca nu a primit transferurile dorite de la conducere. Pe de alta parte, i se reprosau rezultatele modeste din ultimele partide. Inclusiv un 1-4 zilele trecute cu echipa lui Daniel Isaila, Bani Yas. Reghe devine acum o solutie .

Anamaria Prodan si Gigi Becali, tirani in fotbal. Ce au putut sa le faca lui Mirel Radoi si Adi Mutu

Nationala de tineret a devenit un focar de coronavirus, FRF anuntand in urma cu cinci zile inca trei jucatori confirmati cu COVID-19, dupa ce selectionerul Adrian Mutu a fost presat de cuplul Anamaria Prodan Gigi Becali sa ii convoace la lot pe jucatorii ros-albastrii. Focar de COVID-19 la nationala de tineret. Anamaria Prodan si .

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

Fotbal infectat de Anamaria Prodan si Gigi Becali: Culisele unui caz socant

Nationala de tineret a devenit un focar de COVID-19, dupa ce selectionerul Adrian Mutu a fost presat sa-i convoace la lot pe jucatorii de la FCSB, care contractasera noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )