Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce se va intampla cu R.Moldova dupa alegerile din 24 februarie. Dictatura a la Maduro sau Lukasenko?

Adevărul Adevărul,
Ce se va intampla cu R.Moldova dupa alegerile din 24 februarie. Dictatura a la Maduro sau Lukasenko?

Alegerile parlamentare de la 24 februarie ar putea reprezenta un moment de cotitura geopolitica pentru destinul R. Moldova daca cetatenii statului frate dintre Prut si Nistru nu vor iesi masiv la vot ca sa strice calculele binomului PDM-PSRM in contextul in care exista premise reale de reinstaurare a unei noi Cortine de fier pe Prut. continuă pe Adevărul

PSRM: Apar mari semne de intrebare fata de legitimitatea alegerilor din 24 februarie

Partidul Socialistilor constata ca, in ultima perioada, apar mari semne de intrebare fata de legitimitatea alegerilor parlamentare din 24 februarie. intr-o conferinta de presa tinuta in ultima saptamana de campanie electorala, reprezentantii PSRM au spus ca alegatorii sunt corupti la greu de unii concurenti electorali, transmite IPN.

Puterea diasporei n alegerile din Moldova

Votul din 24 februarie 2019 pune tara in fata unei rascruci, al carui caracter pare nefavorabil. Scenariile post-electorale de baza sunt pesimiste, deoarece indica fie perpetuarea guvernarii oligarhice in frunte cu Partidul Democrat, fie transferarea epicentrului puterii catre Socialisti. in oricare din aceste situatii, conditiile opozitiei s-ar putea cel putin normaliza. Fata de pozitia sa marginalizata din prezent, dupa alegeri, fortele din componenta blocului electoral ACUM se vor integra in procesul de influentare a deciziilor politice.

HOROSCOP. Zodiidirect afectate de Super Luna din 19 februarie

Super Luna din 19 februarie se va vedea pe cer cea mai mare si cea mai frumoasa din tot anul. Dar astrologii se tem mai mult de efectele ei asupra zodiilor, si iata care sunt cele mai afectate.

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

HOROSCOP. Mesaj rune pe zodiisaptamana 18-24 februarie 2019. Etalarea nouaa runelor iti transmite sfat pretios de viata!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 18-24 FEBRUARIE 2019. Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat.

HOROSCOP RUNE pentru zodii in saptamana 18 24 februarie 2019. Berbecii se trezesc inconjurati de elemente negative, Gemenii trebuie sa se opreasca in fata portii

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 18-24 FEBRUARIE 2019. Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este.

Horoscop saptamanal 19-24 februarie 2019. Trei zodii incep o noua poveste de dragoste

Saptamana 19-24 februarie 2019 aduce in prim-plan dragostea, astfel ca nativii care sunt deja in relatii isi pot spune adio, iar cei singuri sa-si intalneasca marea dragoste. Vizati sunt fecioarele, scorpionii si pestii. Asa ca deschideti bine ochii. S-ar putea ca sufletul pereche sa fie chiar in fata voastra.

Mesajul ingerilor pazitori pentru 18-24 februarie 2019. Calauzire pentru fiecare zodie!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 februarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta.

HOROSCOP dragoste saptamana 18-24 februarie 2019. Berbecii au porniri erotice puternice, Gemenii vad adevaratele probleme in cuplu

Saptamana 18-24 februarie 2019 are importante evenimente astrale, evenimente ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare eveniment este iesirea din retrograd a lui Chiro.

HOROSCOP, pentru saptamana 18 - 24 februarie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele deschid usi care aduc bani, Taurii sunt inspirati si plini de idei

Horoscop. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 18 - 24 februarie. Horoscop. Berbec - au toate sansele ca miercuri si joi sa aiba cele mai bune rezultate, prof.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )