Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu Selectia Nationala Eurovision anul viitor

ADPM ADPM,
Ce se intampla cu Selectia Nationala Eurovision anul viitor

In luna noiembrie se da startul inscrierilor la Eurovision 2018, iar anul viitor selectia nationala se va derula in mai multe orase, celebrand 100 de ani de la Marea Unire. Iata ce se pregateste! . continuă pe ADPM

Guvernul pregateste inghetarea si anul viitor a angajarilor in institutiile publice

Dupa modelul Guvernului Boc, actualul Executiv pregateste inghetarea anul viitor a angajarilor in institutiile publice, dar si interzicerea din nou, in totalitate, a achizitiilor de masini si.

Complexul Energetic Oltenia vrea sa majoreze salariile angajatilor anul viitor

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, vrea sa le majoreze salariile celor aproximativ 13. 300 angajati, de anul viitor, daca va incheia anul in curs pe profit, potrivit unui comunicat de presa.

Cursuri de formare pentru zeci de someri, programate in luna noiembrie. in ce meserii se obtin calificari

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) Calarasi organizeaza, in luna noiembrie, 3 cursuri de formare profesionala pentru 42 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Somerii vor fi pregatiti in meseria de: lucrator in comert, confectioner constructii metalice si filator.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna noiembrie

Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, procnoza meteodin batrani pentru luna noiembrie. Din 1 panala 4 este ger, pe 5 e moina,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )