Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Toata lumea trebuie sa afle asta

Playtech Playtech,
Ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Toata lumea trebuie sa afle asta

Decizia autoritatilor maghiare de a inchide granitele este una ingrijoratoare. Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a explicat ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Ce se intampla cu romanii care vor sa ajunga in Ungaria, dupa 1 septembrie in urma deciziei luate de Guvernul maghiar . continuă pe Playtech

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

ALEXE: Romanii care cumpara bautura la PET si sticla vor primi bani inapoi daca returneaza recipientul

Romanii care cumpara bauturi la PET vor primi o suma de bani inapoi daca returneaza recipientul in magazin, incepand de anul viitor, a declarat, azi, ministrul Mediului, Costel Alexe, in cadrul unui eveniment de profil, conform Agerpres.

Horoscopul banilor 2020. Care sunt zodiile care vor profita in final de an

Anul acesta este anul planetelor retrograde, iar asta se reflecta in plan financiar pentru multa lume. Astfel, banii se vor castiga mai greu sau chiar vor fi mai putini decat in trecut. Ce se intampla in plan financiar cu zodiile si care sunt cele trei zodii care vor triumfa la acest capitol. Horoscopul banilor Taur .

Alte patru regiuni din Spania, incluse pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Romanii care se intorc de acolo trebuie sa stea 14 zile in carantina Lista actualizata

Alte patru regiuni din Spania au fost incluse de Romania pe lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, iar romanii care se intorc de acolo trebuie sa stea 14 zile in carantina.

Ce se intampla, de fapt, cu sotia manelistului Tavy Pustiu. Reactia unui apropiat al familiei: Rugati-va

Pe 15 august, un accident teribil a avut loc in judetul Prahova, unde un tren a intrat intr-un autoturism. Pasagerul din dreapta, Tavy Pustiu, a murit pe loc. Ce se intampla acum, de fapt, cu sotia manelistului?! Un apropiat al familiei a spus adevarul! in ce stare se afla sotia manelistului Tavy Pustiu Pe 15 .

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

Raluca si Walter Zenga, schimbare majora. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Rasturnare de situatie in cuplul format din Raluca si Walter Zenga? Ce se intampla in realitate intre cei doi amorezi? Raluca si Walter Zenga, decizie noua Raluca si Walter Zenga clarifica zvonurile cum ca mariajul lor s-ar sfarsi. Cei doi se pare ca formeaza un cuplu atat de invidiat incat gurile rele i-au si divortat .

Vestea momentului pentru romanii care au cont si card bancar. Se intampla de acum

In ultimele zile de vara, Banca Transilvania a venit cu un anunt de senzatie pentru romani. Se intampla in acest weekend si banca sustine ca sunt ceva beneficii. Sunt momente in care.

Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral: temperaturile vor creste alarmant! Cate grade vor fi

Meterologii de la ANM au emis un cod galben de canicula si disconfort termic pentru regiunea Dobrogei. Astfel, temperaturile maxime vor atinge 33-36 de grade C. Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunta ca e valabil de pe 29 august, ora 10:00, pana pe 31 august, ora 20:00. Disconfortul .

Constructia inedita care se va face in Romania! Toti romanii se vor inghesui sa o vada

Ocna Mures ar putea sa devina in cel mai scurt timp un centru turistic de top in Romania. Ministerul Economiei este gata sa ofere sprijinul necesar pentru realizarea unor obiective importante in zona, asa cum anunta autoritatile locale. Este vorba despre un muzeu al sarii in aer liber, care se spera ca va putea fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )