Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu SIIJ? Ministrul Justitiei lamureste situatia

România Liberă România Liberă,
Ce se intampla cu SIIJ? Ministrul Justitiei lamureste situatia

Catalin Predoiu a declarat ca ministerul Justitiei are in vedere un proiect de regelmentare a Sectie. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei: Un proiect privind Sectia speciala va fi pus in dezbatere publica pana la 1 februarie (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a declarat ca, pana la 1 februarie, ministerul va pune in dezbatere publica un proiect de lege privind Sectia speciala de investigare a infractiunilor din.

Ce asteapta Catalin Predoiu de la viitori sefi ai PiCCJ, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, marti, ca principala calitate a candidatilor la conducerea PiCCJ, DNA si DIICOT trebuie sa fie capacitatea manageriala.

Ministrul Justitiei: Pana la 1 februarie vom lansa in dezbatere un proiect de lege privind Sectia speciala Efectele interventiei sunt delicate

Un proiect de lege privind controversata sectie de anchetare a magistratilor va fi lansat in dezbatere publica pana la 1 februarie, a declarat, miercuri, ministrul Catalin Predoiu. El a spus ca efectele interventiei legate de Sectia speciala sunt delicate si trebuie cantarite cu atentie. Guvernul a adoptat, in 27 decembrie, Memorandumul inaintat de Ministerul Justitiei prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )