Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce se intampla cu taxa de 2% impusa companiilor din energie. Decizie de ULTIMA ORA luata de ANRE

B1 B1,
Ce se intampla cu taxa de 2% impusa companiilor din energie. Decizie de ULTIMA ORA luata de ANRE

A fost amanat termenul pana la care companiile din energie trebuie sa-si anunte cifra de afaceri pentru calcularea contributiei de 2%, pentru o data la care va fi comunicata ulterior, potrivit deciziei luate de. continuă pe B1

Victor Ponta: Taxa impusa companiilor prin Ordonanta 114/2018 AJUTA importurile de gaze din RUSIA, de la Gazprom

Taxa speciala impusa companiilor prin Ordonanta 114/2018 afecteaza grav companiile cu capital romanesc, lucru ce i-ar oferi lui Liviu Dragnea si lui Darius Valcov oportuitatea de a le vinde foarte ieftin prin.

Ministerul Energiei a cerut amanarea taxei de 2% pe afacerile companiilor din sector

Ministerul Energiei a solicitat prorogarea cu un an a termenului de aplicare a contributiei de 2% din cifra de afaceri pentru companiile din energie, prevazuta in Ordonanta de Urgenta 114/2018, a declarat Doru Visan, secretar de stat in minister.

Cum mai face rost Guvernul de bani la bugetul de stat: Sute de controale la marile companii din energie s-au lasat cu amenzi de multe milioane de lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) se lauda, printr-un comunicat de presa, ca in 2018, activitatea sa de control a vizat, cu prioritate, marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale. Anul trecut, au fost sute de controale, in urma carora ANRE a aplicat amenzi de 19,7 milioane de lei, in mare parte la marile companii, bani care s-au dus in totalitate la bugetul de stat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )