Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla in toate magazinele Lidl: anuntul care vizeaza toti clientii

Playtech Playtech,
Se intampla in toate magazinele Lidl: anuntul care vizeaza toti clientii

Lidl are cateva surprize deosebite pentru toti clientii din Romania. Sunt disponibile in aceasta saptamana, dar in special pe 22 octombrie in toate magazinele din tara. Joia, Lidl. continuă pe Playtech

Anuntul care vine de la Casa de Pensii. Ministrul muncii a facut chiar acum marea schimbare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca au fost schimbati directorii mai multor case de pensii ce nu s-au implicat in rezolvarea dosarelor de pensionare restante. Anuntul care vine de la Casa de Pensii Asadar, s-au facut schimbari la casele de pensii din sectoarele 1, 2 si 3 si, cel mai probabil, va urma si schimbarea .

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Cea mai ieftina benzina din Romania: anuntul zilei pentru toti soferii. E o adevarata pomana

In urma unei aplicari al unui adaos comercial de numai 0,1%, preturile la toate categoriile de carburant s-au redus considerabil la o benzinarie. Aceasta benzinarie se afla in Campina. Anul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )