Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu vaduva lui Bogdan Gigina, la doi ani dupa moartea politistului

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu vaduva lui Bogdan Gigina, la doi ani dupa moartea politistului

Au trecut doi ani si procurorii nu au reusit nici macar sa trimita dosarul in fata judecatorilor. Tatal lui Bogdan a facut marturii cutremuratoare pentru pentru Observator. Moartea fiului sau a. continuă pe Antena3

Reactia mamei lui Bogdan Gigina, dupa ce Gabriel Oprea s-a declarat nevinovat: Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit intr-o balta de sange

Mama lui Bogdan Gigina a reactionat dupa ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat la DNA ca nu e vinovat de moartea politistului. Ea reaminteste ca solicitarea verbala a fiului sau de a fi retras din.

Doi ani de la moartea politistului Bogdan Gigina. Interviu zguduitor cu tatal sau: Nu putem sa fim in continuare batjocoriti. Asteptam sa se faca dreptate

Se comemoreaza doi ani de cand politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a murit in timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficiala lui Gabriel Oprea, perioada in care.

Doi ani de la moartea lui Bogdan Gigina. Imagini emotionante de la mormantul politistului

Vineri s-au comemorat doi ani de cand politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a murit in timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficiala lui Gabriel Oprea. in toata.

Doi ani de la moartea politistului Bogdan Gigina. Ancheta bate pasul pe loc. Gabriel Oprea, principalul vizat de DNA, a iesit din politica

Au trecut deja doi ani de cand politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a murit in timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficiala lui Gabriel Oprea, perioada in care familia a asteptat gasirea unui responsabil. Dosarul este in continuare la procurori.

Doi ani de la moartea politistului Bogdan Gigina. Ce s-a intamplat cu ancheta

Astazi se implinesc doi ani de la nefericitul accident de circulatie in urma caruia politistul Bogdan Gigina, in varsta de doar 28 de ani, a decedat. Gabriel Oprea, demnitarul caruia tanarul ii deschidea drumul catre casa pe o vreme ploioasa si rece, a fost obligat sa se retraga din viata politica. in curand, dosarul in care fostul demnitar este acuzat de ucidere din culpa si abuz in serviciu va fi trimis in judecata.

Tatal politistului Bogdan Gigina: Nu putem sa fim in continuare batjocoriti. Asteptam sa se faca dreptate

Avem credinta ca institutiile statului isi vor face datoria, copilul meu a fost fortat sa lucreze peste program - sunt cuvintele lui Cornel Gigina, tatal politistului Bogdan Gigina. Au trecut doi ani de cand politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, a murit in timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficiala lui Gabriel Oprea, perioada in care familia a asteptat gasirea unui responsabil.

Doi ani de la moartea politistului Gigina in coloana lui Gabriel Oprea: Dosarul sta pe loc, fostul vicepremier se simte nevinovat (VIDEO)

Sunt doi ani de la moartea politistului Bogdan Gigina. Atunci, pe 20 octombrie 2015, Gigina a murit in timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficiala lui Gabriel Oprea. in toata aceasta perioada.

Fostul procuror general al Romaniei Ilie Botos, martor la DNA in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina

Fostul procuror general al Romaniei Ilie Botos a fost audiat la DNA pentru a fi audiat martor in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Potrivit unor surse judicire, Botos a fost propus ca martor de Oprea.

Cinci persoane au fost ranite, intre care doi copii, dupa ciocnirea a doua autoturisme, in Timisoara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident petrecut la iesirea din Timisoara, doua masini fiind implicate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )