Libnet.ro
UNICEF

22:00

intarzieri pe aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii si viscolului

Antena3 Antena3,
intarzieri pe aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii si viscolului

Cursele aeriene pot consemna intarzieri de 30 de minute sambata dimineata din cauza ninsorii si a viscolului, dar nicio cursa nu au fost anulata, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. continuă pe Antena3

CNAB: Cursele aeriene pot inregistra intarzieri de 30 de minute la decolare, sambata dimineata; nici o cursa nu a fost anulata

Cursele aeriene pot consemna intarzieri de 30 de minute sambata dimineata din cauza ninsorii si a viscolului, dar nici o cursa nu au fost anulata, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

DIN CAUZA ZAPEZII: Aeroportul International din Timisoara, inchis temporar

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a fost inchis temporar, astazi dimineata, din cauza caderilor abundente de zapada, pentru a fi curatata pista.

Challenge Cup (rugby): Partida Timisoara Saracens vs Northampton Saints, amnata din cauza zapezii/ Suporterii timisoreni au ncercat sa curete suprafata de joc

Gazonul Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara a fost acoperit de zapada in totalitate inaintea meciului de rugby din Challenge Cup dintre Timisoara Saracens si Northampton Saints Marea Britanie). Mai multi suporteri timisoreni s-au prezentat la stadion cu ore bune inaintea meciului, pentru a curata zapada, insa clubul a anuntat ca partida nu va mai avea loc.

CNAIR: Nu sunt drumuri inchise din cauza conditiilor meteo

Drumarii au actionat, astazi, cu 1. 415 utilaje si au raspandit aproximativ 10. 343 de tone de material antiderapant pentru a mentine practicabila si in conditii de siguranta reteaua rutiera din tara noastra.

Milioane de oameni sufera din cauza nesigurantei alimentare

Saracia extrema si toate neajunsurile care deriva din ea raman provocari pentru lumea moderna, una in care milioane de copii sufera de foame si miliarde de dolari sunt cheltuite fara sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )