Libnet.ro
UNICEF

21:15

Intel NUC DC3217IYE Un computer mai mic decat un HDD extern [REVIEW]

Playtech Playtech,
Intel NUC DC3217IYE Un computer mai mic decat un HDD extern [REVIEW]

Intel NUC Next Unit of Computing este un sistem PC de dimensiuni reduse, chiar foarte reduse, al carui scop este sa inlocuiasca desktop-ul pentru task-urile uzuale. Cred ca prima aparitie publica a acestuia a fost la IDF Intel Developer Forum) in 2012, unde a fost prezentat cu mare entuziasm de catre reprezentantii companiei. Dorinta principala este de a reduce drastic dimensiunile unui PC normal, pentru a reduce consumul, nivelul de zgomot, si a face fata cu succes la task-urile . continuă pe Playtech

Dacia nu va produce un model mai mic decat Sandero, expansiunea ar putea fi oprita!.

Dacia nu va intra pe segmentul mini-carurilor, ocupat de modele precum Fiat Panda sau Volkswagen Up!. Carlos Tavares, COO Renault, a dezmintit zvonurile din presa franceza si germana potrivit carora Dacia ar urma sa lanseze un model mai mic decat Sandero, conform autonews. com. Presa din vestul Europei vorbea in ultima perioada despre iminenta aparitie a unui model mai mic decat Sandero, tot cu cinci usi, care sa coste circa 5000 euro. S-a vorbit chiar si despre o infratire a viitorului model .

Dacia nu va lansa un model mai mic decat Sandero

Dacia nu planuieste sa lanseze un model mai mic decat Sandero. Informatia este confirmata de Carlos Tavares, oficialul casei auto infirmand astfel zvonurile vehiculate in ultima perioada in presa de specialitate.

Blaga, despre demisia lui Baconschi: Uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, luni, inaintea sedintei BPN, scrisoarea de demisie a lui Teodor Baconschi din partid cu precizarea ca uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia, informeaza Mediafax. Intrebat inainte de sedinta BPN despre scrisoarea de demisie din PDL a lui Teodor Baconschi, Blaga a spus: Am vazut-o, am vazut si declaratiile domniei sale. Apreciez ca, iata, uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia. Intrebat despre postarea pe blog .

Ion Sturza, Fribourg Capital: Un exit bun o data in viata este mai bun decat 30 proaste

Eu nu mai duc evidenta exiturilor de mult timp, mai ales ca un exit bun o data in viata este mai bun decat 30 proaste, a declarat Ion Sturza, presedintele fondului de investitii Fribourg Capital, in cadrul MA Outlook 2013, conferinta organizata de.

Pericol pentru sanatatea populatiei. Gheata folosita in restaurantele fast-food din Marea Britanie, mai murdara decat apa din WC

Testele de laborator comandate de jurnalistii britanici au scos la iveala o informatie dezgustatoare. Gheata utilizata in cele mai populare restaurante fast-food din Marea Britanie contine mai multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )