Libnet.ro
UNICEF

01:05

intelegere de ultima ora privind un conflict care dureaza de 300 de ani intre Marea Britanie si Spania

Adevărul Adevărul,
intelegere de ultima ora privind un conflict care dureaza de 300 de ani intre Marea Britanie si Spania

O intelegere de ultima ora in problema Gibraltarului, potrivit careia Spania va putea negocia in mod direct cu Regatul Unit viitorul micului teritoriu britanic, a salvat intalnirea care va avea loc, duminica, intre liderii UE privind acordului retragerii britanice din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

CRIMA care a CUTREMURAT Romania: Ileana a fost iNJUNGHIATA de 17 ori. Detalii de ULTIMA ORA

O romancain varsta de 43 de ani a fost ucisa cu sange rece de sotul ei de 61 de ani, in urma unui conflict conjugal. Victima era casatorita cu agresorul sau de origine sarba, de 21 de ani.

Informatii de ULTIMA ORA despre Florin Piersic!

Desi mai are putin si implineste 83 de ani, marele actor pare ca este mai energic ca niciodata! La cel mai recent spectacol pe care l-a sustinut, acesta a uimit publicul prin felul in care arata, scrie.

Descoperiti. Miscare de ultima ora in cazul audierii sotiei presedintelui Iohannis

Andreea Sava a anuntat in emisiunea Descoperiti faptul ca procurorul care a citat-o pe Carmen Iohannis renunta la functie. Nu va merge, pentru ca ne vom afla in vizita oficiala la Londra,.

ULTIMA ORA! Ion Iliescu S-A PRABUSIT!

A sosit declinul politicianului romnan! Ion Iliescu s-a prabusit in topul personajelor iubite de cetateni. Regele Mihai este cea mai puternica personalitate pentru Romania, spun oamenii care au participat la.

Cu ce se ocupa femeia care castiga 300 de milioane de euro pe an

Denise Coates, fondatoarea Bet365, si-a platit un salariu urias in 2017. Ea a castigat anul trecut 300 de milioane de euro, scrie The Guardian. Salariul incasat de Denise Coates este cel mai mare.

PNL a sesizat Curtea Constitutionala privind legea care le permite infractorilor condamnati la inchisoare sa execute pedeapsa la domiciliu

PNL a depus joi o sesizare la Curtea Constitutionala o sesizare privind modificarea facuta la legea privind executarea pedepselor legea 254/2013), in sensul introducerii posibilitatii ca infractorii condamnati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )