Libnet.ro
UNICEF

21:15

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor. continuă pe Wall-Street Ro

Pericolul alergiilor la caini. Care sunt cele mai frecvente simptome

Alergiile sunt destul de frecvente la cainii de toate rasele. Majoritatea problemelor de acest gen apar in jurul varstei de un an.

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

Mihai Voropchievici, ANUNTA SFARSITUL: RUNELE au luat-o RAZNA! Zile negre pentru aceste ZODII

Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici anunta ce ne rezerva runele pentru saptamana 20 - 26 ianuarie. Mihai Voropchievici a dezvaluit la Antena 3 care sunt cele mai norocoase.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom cu aproape 2,2 milioane lei

ACTUALIZARE - Reprezentantii companiei au transmis Ziarului Bursa: Netcity Telecom actioneaza in cadrul legal si este un partener responsabil in relatia cu toate autoritatile. Am luat nota de informatiile emise de Consiliului Concurentei si vom stabili, alaturi de Consiliul Concurentei si respectand in totalitate cadrul legal, pasii urmatori. Vom furniza informatii suplimentare, in viitorul apropiat. Subliniem nevoia conlucrarii cu toate autoritatile competente pentru a imbunatati conditiile de piata, conditiile concurentiale, dar si calitatea serviciilor de care beneficiaza locuitorii Capitalei.

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Netcity Telecom, amendata de Consiliul Concurentei cu peste 2 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom SRL fosta Netcity Telecom SA) cu o amenda in valoare de 2. 552 lei aproximativ 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta, conform unui comunicat remis, ieri, Redactiei.

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom cu peste 2 milioane de lei pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity Telecom SRL cu amenda in valoare de 2. 552 lei aproximativ 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Compania a recunoscut savarsirea faptei anticoncurentiale.

Consiliul Concurentei a sanctionat Netcity cu aproape 2,2 milioane lei

Consiliul Concurentei a anuntat, duminica, ca a sanctionat Netcity Telecom cu o amenda de 2,184 milioane lei 460. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cele mai inalte 10 cladiri din lume sunt minuni ingineresti si arhitecturale

Cele mai inalte cladiri din lume nu impresioneaza neaparat prin structura arhitecturala complexa, ci prin dimensiunea lor impunatoare. Cei de la publicatia The Economist au alcatuit topul.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )