Libnet.ro
UNICEF

23:30

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 11 aprilie

Hotnews Hotnews,
 INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 11 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si o serie de harti pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 9 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, care se comunica zilnic la ora 13:00, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

UPDATE Coronavirus Romania: 19 noi decese, bilantul total se ridica la 248 Ziua cu cel mai mare numar de morti - 28

Potrivit ultimului bilant anuntat de autoritati, Romania inregistreaza 17 decese noi, numarul acestora ridicandu-se la 246. Este ziua cu cel mai mare numar de morti inregistrat, 26. Suceava continua sa fie judetul cel mai afectat. ---UPDATE 20:33 inca doua decese raportate, iar totalul zilei se ridica la 28. Este vorba despre un barbat de 50 de ani din Teleorman si un barbat de 60 ani din judetul Brasov. UPDATEINTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 9 aprilie.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 8 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Pe harta Romaniei, acum, doua mari puncte negre ies in evidenta: Suceava si Bucuresti. O monitorizare independenta geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, care se comunica zilnic la ora 13:00, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

TABLOU INTERACTIV Cazurile de coronavirus din fiecare judet Graficul vindecarilor. Totalul testelor efectuate Harta spitalelor, maternitatilor si centrelor de dializa

In Romania in momentul de fata sunt 52 de mari spitale dedicate pacientilor critici precum cei bolnavi de COVID-19, alte 55 de spitale suport, 43 de maternitati si 88 de centre de dializa. Numarul cazurilor confirmate cu coronavirus se schimba de la o zi la alta, la fel si numarul celor care sunt declarati vindecati. Vezi in articol un Tablou Interactiv cu toate datele adunate in acelasi loc: graficul vindecarilor si al imbolnavirilor, pe grupele de varsta si sexul cazurilor de deces, numarul de teste efectuate si harti cu tipurile de unitati spitalicesti si cazurile de coronavirus inregistrate judet cu judet, inclusiv populatia din fiecare judet si procentul celor peste 65 de ani.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 248, cel al cazurilor a trecut de 5.000

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Romania a urcat joi la 248, potrivit datelor oficiale. Joi s-au raportat si cele mai multe decese pentru o zi, 28. Raportarea de la orele pranzului au fost anuntate 441 de cazuri noi, ceea ce inseamna ca totalul infectiilor a ajuns la 5. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 9 aprilie------------20. 35 inca doua decese raportate, iar totalul zilei se ridica la 2819:26 Focar de COVID-19 intr-o comuna din judetul Vaslui, dupa o intalnire a cultului penticostal18. 28 Au fost anuntate 17 decese noi. Bilantul mortilor a urcat la 24616. 32 VIDEO Cum isi paseaza autoritatile vina pentru ingesuiala de pe Aeroportul Cluj, in plina pandemie de COVID.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Tara in care scaderea drastica a cazurilor de coronavirus provoaca ingrijorare. Ce spun expertii

In ultima saptamana, Africa de Sud a inregistrat o scadere dramatica si neasteptata a cazurilor zilnice de infectii cu coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )