Libnet.ro
UNICEF

23:15

Interceptari: Traian Basescu, Udrea si Dorin Cocos, in interceptarile ALRO

Antena3 Antena3,
Interceptari: Traian Basescu, Udrea si Dorin Cocos, in interceptarile ALRO

Presedintele Traian Basescu, fostul sef al Administratiei prezidentiale Elena Udrea si fostul sot al acesteia, Dorin Cocos, apar in stenogramele rusilor de la ALRO Slatina, convorbiri extrase din dosarul ce. continuă pe Antena3

Documente iNGROPATE ani de zile: Traian Basescu a coordonat personal afacerea ALRO. De ce NU TREBUIA privatizata societatea

Fapte de coruptie fara precedent in Romania, descoperite in afacerea ALRO. Trei magistrati din Romania vorbesc de abuzuri grave, iar documentele arata ca presedintele tarii incalca legea fundamentala,.

Documente iNGROPATE ani de zile: Traian Basescu a coordonat personal si dezastruos afacerea ALRO. De ce nu trebuia privatizata societatea

Fapte de coruptie fara precedent in Romania, descoperite in afacerea ALRO. Trei magistrati din Romania vorbesc de abuzuri grave, iar documentele arata ca presedintele tarii incalca legea fundamentala,.

Dan Sova: Traian Basescu a intervenit in justitie de foarte multe ori

Traian Basescu a intervenit in justitie de foarte multe ori, a declarat Dan Sova in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Simplul fapt ca, prin decret prezidential, a demantelat pur si simplu tot sistemul Parc.

VIDEO Traian Basescu a semnat lista pentru sustinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedintia Romaniei. Diaconescu: Riscul de reveni la un stat post-sovietic este foarte mare

Traian Basescu a semnat lista pentru sustinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedintia Romaniei, a declarat luni, pentru B1 TV, candidatul PMP, dupa ce s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu seful statului.

Traian Basescu a discutat cu Cristian Diaconescu la Cotroceni, despre alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie, la Palatul Cotroceni, cu candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu. Seful statului a semnat pentru candidatura acestuia la alegerile din luna noiembrie.

Sesizare pe numele presedintelui Traian Basescu pentru spalare de bani

Dosarul in care Traian Basescu a fost acuzat de spalare de bani ar putea fi redeschis de catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor. Presedintele Grupului de Investigatii Politice,.

Dan Voiculescu: Am renuntat la concediu. In lupta asta in care ma aflu cu Traian Basescu numai de concediu nu imi mai arde

Dan Voiculescu a anuntat vineri ca a renuntat la concediu, din cauza luptei cu Traian Basescu si a precizat ca seful statului va trebui sa dea socoteala romanilor pentru tot ce a facut, dupa terminarea mandatului si ridicarea imunitatii de care dispune.

Plangerea lui Firea impotriva deciziei procurorilor de a suspenda cercetarea lui Traian Basescu, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, ieri, sa respinga ca inadmisibila plangerea Gabrielei Firea impotriva solutiei dispuse de procurorii de la Parchetul instantei supreme de suspendare a cercetarii presedintelui Traian Basescu, acuzat de amenintare si santajare de senator.

Plangerea Gabrielei Firea impotriva deciziei procurorilor de a suspenda cercetarea lui Traian Basescu, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv joi plangerea prin care senatorul PSD Gabriela Firea contesta decizia Parchetului General de suspendare a anchetarii presedintelui Traian Basescu pentru savarsirea infractiunii de santaj, anunta Agerpres.

Plangerea Gabrielei Firea impotriva procurorilor pentru suspendarea cercetarii lui Traian Basescu, respinsa

Judecatorii Curtii Supreme au respins ieri ca inadmisibila plangerea Gabrielei Firea impotriva solutiei dispuse de procurorii de la Parchetul instantei supreme de suspendare a cercetarii presedintelui Traian Basescu, acuzat de senator de amenintare si santaj. Decizia instantei supreme este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )