Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

Online Sport Online Sport,
Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

FIFA a dat publicitatii primele cifre cu privire la audientele inregistrate la Cupa Mondiala din Rusia. continuă pe Online Sport

Singapore a cstigat expunere media online de peste 700 milioane dolari, n urma summitului Trump-Kim

Singapore a castigat peste 700 milioane dolari in expunere, in urma summitului Trump-Kim, conform unui analist al Melwater, citat de The Straits Times.

POLONIA - SENEGAL LIVE STREAM la CUPA MONDIALA. Lewandowski, primul meci la Campionatul Mondial ONLINE VIDEO TVR

Polonia, fosta adversara a Romaniei in preliminarii, va debuta la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia marti, contra Senegalului, pe Stadionul Spartak din Moscova 18,00, ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), in Grupa.

COLUMBIA - JAPONIA LIVE STREAM la CUPA MONDIALA. Falcao, debut la Mondiale ONLINE VIDEO TVR

Selectionata Columbiei, cu starurile James Rodriguez si Radamel Falcao, este mare favorita in fata Japoniei, marti, in primul lor meci la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, pe Mordovia Arena din Saransk 15,00,.

Cum a reusit un barbat sa calatoreascagratis din Indina pana in Rusia pentru a vedea Cupa Mondiala. Am realizat ca nu o sa am destui bani si...

Clifin Francis este un barbat din sudul Indiei care s-a decis sa calatoreasca din tara sa in Rusia, pe bicicleta,pentru a urmari Cupa Mondiala de Fotbal. Barbatul nu isi putea permite sa isi.

Reclama DE PROST GUST a unui fast food: Ce oferea lantul de restaurante femeilor care raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala (FOTO)

Burger King din Rusia a postat pe VK o promotie prin care ofera femeilor 47 de mii de dolari si burgeri pe viata gratuit daca raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala. Campania a provocat un.

Victorie cu mari emotii a Spaniei in fata Iranului la Cupa Mondiala

Spania a trecut cu 1-0 de Iran in runda a doua a Grupei B de la Cupa Mondiala. Ibericii au avut posesia mingii, insa asiaticii au ratat ocaziile mari ale meciului.

Uruguay e noua Italie la Cupa Mondiala

Nationala statului Uruguay si-a asigurat calificarea in optimi la Cupa Mondiala dupa a doua victorie cu 1-0.

Cu ce am ramas dupa prima etapa a grupelor la Cupa Mondiala

Vedeti mai jos cateva amanunte interesante desprinse dupa consumarea primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala din Rusia.

eMAG anunta investitii de peste 120 milioane euro

Cel mai mare retailer online din Romania, eMAG, si-a planificat investitii de peste 120 milioane euro in acest an, incluzand investitia in noul depozit, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, directorul general al eMAG, care estimeaza ca grupul va ajunge pe profit in doi ani, relateaza News. ro.

ARGENTINA - CROATIA LIVE STREAM. Examen decisiv pentru Messi ONLINE VIDEO TVR

Vicecampioana mondiala Argentina are o revansa de luat dupa debutul nefericit 1-1 cu Islanda) la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, dar poate meciul cu Croatia, de joi, de la Nijnii Novgorod 21,00, ora.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )