Libnet.ro
UNICEF

18:30

Interlopul Ioan Clamparu a fost condamnat la 25 de ani inchisoare

România Liberă România Liberă,
Interlopul Ioan Clamparu a fost condamnat la 25 de ani inchisoare

Ioan Clamparu, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania, a fost condamnat, luni, la 25 de ani de inchisoare si a primit o amenda de 50. 000 de lei, dupa contopirea pedepselor aplicate acestuia in Romania, Spania si Italia. continuă pe România Liberă

Interlopul Ioan Clamparu, condamnat la 25 de ani de inchisoare prin contopirea pedepselor primite in trei tari

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii pedepselor aplicate acestuia in trei tari - Romania, Spania si Italia.

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii.

Temutul interlop Ioan Clamparu va executa 25 de ani de inchisoare dupa trei condamnari in Spania, Italia si Romania

Ioan Clamparu, temutul interlop roman care a speriat vestul Europei, va executa 25 de ani de inchisoare si va plati daune de 50. 000 de lei.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru legaturi cu Qatarul

Curtea de Apel din Egipt a confirmat sambata o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare impotriva fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, inlaturat de la putere de armata in 2013, fiind acuzat ca ar fi transmis Qatarului documente de stat secrete pe cand se afla in functie, relateaza agentia germana de presa DPA, citata de Agerpres.

Fostul presedinte egiptean Mohammed Morsi, condamnat definitiv la 25 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea unei tari din Golful Persic

Fostul presedinte egiptean islamist Mohammed Morsi, care provine din randul miscarii Fratii Musulmani, a fost condamnat definitiv, sambata, la 25 de ani de inchisoare intr-un caz in care este acuzat de spionaj in favoarea Qatarului, declara surse judiciare citate de Reuters.

Ilie Carabulea, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul ASF-Carpatica, ar putea fi eliberat conditionat dupa doar trei luni

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul ASF-Carpatica, ar putea fi eliberat conditionat dupa doar trei luni de detentie. Judecatoria Aiud i-a aprobat cererea formulata, condamnatul asteptand acum judecarea contestatiei formulate de procurori.

Un brailean a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru un prejudiciu de 72 de lei

Un barbat din Braila a fost condamnat la 1 an, 2 luni si 10 zile deinchisoarecu executare pentruevaziunefiscala de 72 de lei. Acesta a inchiriat pentru o luna o garsoniera.

Pakistan: Un crestin a fost condamnat la moarte pentru ca l-a ridiculizat pe Profetul Mohamed pe WhatsApp

Un barbat crestin a fost condamnat la moarte pentru blasfemie de un tribunal din estul Pakistanului dupa ce un prieten apropiat l-a acuzat ca a trimis un material ce ironiza Islamul, a anuntat avocatul condamnatului, potrivit Guardian.

Drama generalului Gheorghe Jienescu, eroul din cele doua razboaie condamnat la 20 de ani de temnita grea, continua dupa moarte

Generalul Gheorghe Jienescu, una din personalitatile aviatiei miliatare romane, a fost condamnat de regimul comunist la 20 de ani de temnita grea si a murit in 1971. Numele lui se afla pe lista neagra a Institutului Elie Wiesel, care vrea sa schimbe denumirea unei strazi si a unei scoli care ii poarta numele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )