Libnet.ro
UNICEF

14:30

Internationalele de Badminton ale Romaniei 2015 de la Timisoara si-au desemnat campionii

Adevărul Adevărul,
Internationalele de Badminton ale Romaniei 2015 de la Timisoara si-au desemnat campionii

Intrecerea open a avut parte de o finala exclusiv indoneziana a probei de simplu masculin, favoritul numarul 7 Adi Pratama Indonezia) depasindu-l cu 3-0 pe favoritul numarul 1 al probei Indra Bagus Ade Chandra Italia), pe seturi 12-10, 11-6, 11-9. continuă pe Adevărul

Timisoara da startul Internationalelor de Badminton ale Romaniei - Romanian Badminton International 2015

170 de participanti din 35 de tari - inclusiv 17 sportivi romani - si-au anuntat prezenta la a XIII-a editie a Internationalelor de Badminton ale Romaniei. Anglia, Germania, Danemarca, India, Indonezia si Sri Lanka sunt doar o parte dintre statele reprezentate la competitia de la Timisoara.

Exporturile de produse agroalimentare ale Romaniei au depasit 5 MLD. euro anul trecut

Exporturile de produse agroalimentare ale Romaniei au atins anul trecut 5,4 miliarde euro, in crestere cu 6,1% fata de 2013, depasind cu 514 milioane euro importurile, in valoare de circa 4,9 miliarde euro, fiind al doilea an de excedent comercial in.

Audit FMI pe tema transparentei fiscale ale Romaniei: Erori in estimarea PIB-ului, revizuiri in sus ale cheltuielilor publice si optimism cu privire la veniturile bugetare

Romania sta bine la 30 din cele 36 de criterii ale Fondului Monetar International cu privire la transparenta fiscala, se arata intr-un raport publicat de institutia financiara internationala. Concluziile raportului vin dupa ce o echipa de evaluatori au participat luna trecuta la un audit pe aceasta tema, auditul neincluzand cele mai mari companii de stat. Raportul mai subliniaza erorile in estimarile privind evolutia PIB-ului, deficiente in evaluarea si supravegherea investitiilor publice si lipsa de promptitudine in aprobarea bugetelor anuale. De asemenea, FMI recomanda imbunatatirea calitatii si integritatii rapoartelor fiscale guvernamentale, includerea de prognoze macroeconomice mai detaliate in documentele care stau la baza fundamentarii bugetului, cresterea transparentei documentatie bugetare si extinderea analizei riscurilor fiscale. Stirea se actualizeaza. Vezi in atasament raportul complet.

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Timisoara. Elevii din Timisoara afla, joi, ce note au luat la examen

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015. Liceenii din Timisoara afla, joi, rezultatele la examenul de Bacalaureat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )