Libnet.ro
UNICEF

07:30

Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

B1 B1,
Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

O tanara de 23 de ani din SUAeste considerata drept cea mai urata femeie din lume de internauti . Fotografiile cu Lizzie Velazquez au atras milioane de reactii din partea utilizatorilor online,. continuă pe B1

Care este cea mai mai greseala facuta de pedelisti potrivit liderilor partidului

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a.

Cea mai inalta cladire din Romania: Ce nu stiai despre Sky Tower.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, a costat 100 de milioane de euro si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, potrivit economica. net Cladirea de birouri Sky Tower este de doua ori mai inalta decat hotelul Intercontinental. Din cei 50. 000 de metri cubi de beton folositi puteau fi construite 400 de case. Pentru constructia turnului au fost folosite 4. 453 de km de bare de otel, suficiente pentru a inconjura toate granitele Romaniei si pentru a ramane cu 1. 300 km de bare. Durata .

INFOGRAFIC SkyTower - cea mai inalta cladire din Bucuresti, in cifre

Pentru SkyTower, cea mai importanta cifra pare sa fie inaltimea - 137 de metri, dar puterea cifrelor continua: 17. 250 de metri patrati de ferestre, asta inseamna doua terenuri si jumatate de fotbal. Pentru constructie s-au folosit 4400 de kilometri de bare de otel, suficienti pentru a inconjura toate granitele tarii, 12. 000 de corpuri de iluminat, 50. 000 de metri cubi de beton. Acestea sunt cateva dintre cifrele record ale mega-contructiei Sky Tower. Articol webPR)Intra in articol pentru a vedea cele mai importante date despre constructia celui mai inalt turn de birouri din Bucuresti.

August 2012 pe piata auto din Statele Unite, cea mai buna luna din 2007

Luna august a fost cea mai buna luna pentru piata auto din Statele Unite din ultimii cinci ani. Pretul mai mare al combustibilului a condus la o crestere a vanzarilor masinilor mici, insa producatorii.

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

Cea mai intima parte a corpului ei nu va mai fi la fel. Ce si-a facut cea mai iubita cantareata din lume

Atunci cand nu canta, danseaza, atunci cand nu danseaza, socheaza. Fie ca este vorba de relatiile ei deocheate pe care le are cu diferiti barbati, sau de schimbarile sale de look, Rihanna stie sa isi.

Este cea mai dezgustatoare aparitie a unei vedete de la Hollywood. Poza ascunde un detaliu care i-a lasat pe domni cu gura cascata P.I.

Celebritatea vine cu muuulte probleme. Vedetele sunt urmarite pas cu pas, iar tinutele pe care le poarta sunt atent analizate de criticii de moda. Daca de obicei doamnele sunt privite cu mare atentie, de aceasta.

in mintea americanilor. Razboiul din Irak nu merita dus. SUA, cea mai mare putere din lume

Americanii doresc ca Statele Unite sa intervina mai putin pe scena internationala si sa abandoneze Europa in favoarea Asiei. Asta arata un sondaj publicat la 11 ani de la atentatele din 11 septembrie,.

Emma Watson, cea mai periculoasa vedeta in mediul online

Actrita britanica Emma Watson este considerata cea mai periculoasa vedeta din spatiul virtual, pentru simplul motiv ca descarcarile care contin numele ei sunt pline de virusi, scrie The Telegraph. Aceasta.

Cel mai mare protest din ultimii 35 de ani. 1,5 milioane de oameni au manifestat la Barcelona pentru independenta Cataloniei

Un milion 500. 000 de oameni au manifestat la Barcelona, pentru independenta Cataloniei, marea provincie din nord-estul Spaniei. A fost cea mai mare manifestatie din oras de la cea din 1977, cand s-a cerut autonomia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )