Libnet.ro
UNICEF

08:30

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Playtech Playtech,
Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un []. continuă pe Playtech

BREXIT. Nigel Farage cere un guvern Brexit

Marea Britanie are nevoie acum de un guvern Brexit si de inceperea cat mai curand a negocierilor privind conditiile iesirii din Uniunea Europeana, a declarat vineri Nigel Farage,.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

Anuntul facut de Nigel Farage imediat dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, seful partidului extremist UKIP si unul dintre principalii avocati ai iesirii din UE, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai puternice argumente pentru iesirea din UE a fost o.

Nigel Farage, liderul euroscepticilor, explica care sunt cauzele unei eventuale iesirii a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, liderul euroscepticilor UKIP , explica care sunt cauzele pentru o posibila infrangere a taberei pro-Brexit. El este de parere ca de vina ar putea fi schema de inregistrare a.

BREXIT. Politologul Cristian Pirvulescu: Iesirea marii britanii nu va duce la dezechilibrarea UE

Politologul Cristian Pirvulescu a declarat vineri ca referendumul din Marea Britanie, desi a creat o noua criza si a provocat neliniste politica, nu va duce, cel mai probabil, la dezechilibrarea Uniunii Europene.

BREXIT. Politologul Cristian Pirvulescu: Iesirea Marii Britanii nu va duce la dezechilibrarea UE

Politologul Cristian Pirvulescu a declarat vineri ca referendumul din Marea Britanie, desi a creat o noua criza si a provocat neliniste politica, nu va duce, cel mai probabil, la dezechilibrarea Uniunii Europene.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )