Libnet.ro
UNICEF

17:45

Internetul va fi reglementat in Marea Britanie de autoritatea de reglementare a pietei radio-TV-telecom

Hotnews Hotnews,
 Internetul va fi reglementat in Marea Britanie de autoritatea de reglementare a pietei radio-TV-telecom

Oficiul Comunicatiilor Ofcom), autoritatea britanica de reglementare in domeniul radiodifuziunii si comunicatiilor, va fi responsabil cu reglementarea Internetului in Regatul Unit, a anuntat guvernul de la Londra, citat de The Guardian. Potrivit sursei citate, directorii firmelor active in domeniul Internetului ar putea risca amenzi substantiale si chiar pedepse cu inchisoarea daca nu asigura protectia utilizatorilor in fata continutului daunator si ilegal din mediul online. continuă pe Hotnews

Interlopul Ghenosu, extradat din Marea Britanie. A fost adus in tara sub escorta Politiei

Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus miercuri in tara, din Marea Britanie, unde a fost retinut din august 2018.

Brexit: Marea Britanie trebuie sa mai dea inca 1,3 miliarde de euro la bugetul UE pentru 2019

Marea Britanie a aflat, vinerea trecuta, cu cateva ore inainte de a parasi Uniunea Europeana, ca, inainte de luna iunie, va trebui sa mai dea 1,3 miliarde de euro peste ce era prevazut pentru bugetul UE pentru 2019, potrivit La Libre, citat de Rador.

Cazuri grave de coronavirus in Marea Britanie. Ce masuri au luat autoritatile

Coronavirusul mortal a aparut pentru prima data in orasul chinez Wuhan in decembrie 2019 si s-a extins de atunci in alte parti ale lumii, inclusiv Europa, Australasia si Asia. Tulpina asemanatoare gripei se transmite prin tuse si stranut si a ucis 565 de persoane si cu cel putin 28. 000 de persoane infectate in 26 de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )