Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVENTIE DRAMATICA: Un mort si doua persoane in stare grava, dupa ce au cazut intr-o CANALIZARE

B1 B1,
INTERVENTIE DRAMATICA: Un mort si doua persoane in stare grava, dupa ce au cazut intr-o CANALIZARE

O persoana a murit si alte doua sunt in stare grava, dupa ce au cazut intr-o canalizare din orasul Drobeta Turnu Severin. Doua dintre victime au fost gasite in stare de inconstienta, iar una dintre ele. continuă pe B1

ALERTA in Marea Britanie! Doua persoane, in stare critica, dupa expunerea la o SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Autoritatile din Marea Britanie sunt in alerta dupa ce doua persoane au fost spitalizate in stare critica in urma expunerii la o substanta necunoscuta in apropiere de Salisbury, unde fostul spion rus.

Vaslui: Un copil a fost dus in stare grava la spital dupa ce un alt baiat i-a taiat gatul cu cutitul

Un copil din judetul Vaslui, in varsta de 8 ani, a ajuns, joi, in stare grava la spital cu o plaga taiata la gat, pe care o suferise cu o zi in urma. Cel mic a spus, cand a ajuns la Unitatea de Primiri.

Copil de opt ani din Vaslui, dus in stare grava la spital dupa ce un alt baiat i-a taiat gatul cu cutitul

Un copil in varsta de opt ani, din judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, joi, cu o plaga taiata la gat, pe care o suferise cu o zi in urma. Baiatul a spus abia cand a ajuns la Unitatea de.

Ciupercile otravitoare au facut prima victima: un barbat a murit intoxicat. Sotia si fiul sau au fost internati in stare grava

O familie din Orastie a fost adusa in stare grava la spital, dupa ce a consumat ciuperci otravitoare. Un barbat a murit, in urma intoxicatiei.

Un nou caz Skripal in Marea Britanie. Cele doua persoane gasite in stare critica intr-o locuinta din Amesbury au fost otravite cu Noviciok VIDEO

La patru luni dupa otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia cu Noviciok la Salisbury, doi britanici gasiti sambata in stare critica la circa 15 kilometri de acest oras din sud-vestul Angliei au fost expusi la acelasi agent neurotoxic, a anuntat miercuri politia.

Un nou caz Skripal in Marea Britanie? Doua persoane expuse la o substanta necunoscuta, spitalizate in stare critica

Politia britanica a declarat starea de incident major in orasul Amesbury, unde un barbat si o femeie au ajuns in stare critica la spital dupa ce ar fi fost expusi la o substanta necunoscuta, scrie Reuters.

Fanii Exatlon, in LACRIMI! Vestea care i-a CUTREMURAT! Stefan a ajuns la spital in STARE GRAVA si, din pacate...

Stefan Floroaica a ajuns pe mana medicilor. Dupa numeroasele accidentari suferite la Exatlon si conditiile grele in care a stat in Republica Dominicana, el a fost nevoit sa mearga la spital pentru mai multe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )