Libnet.ro
UNICEF

22:30

Interventie de salvare in Marea Neagra asupra unei nave din Republica Moldova in pericol de scufundare

Adevărul Adevărul,
Interventie de salvare in Marea Neagra asupra unei nave din Republica Moldova in pericol de scufundare

Autoritatile portuare din Constanta au declansat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava sub pavilion moldovenesc a suferit mai multe probleme tehnice si risca sa se scufunde, precizeaza Digi24. continuă pe Adevărul

VIDEO Nava petroliera care lua apa, salvata din Marea Neagra si adusa in Portul Constanta

Autoritatile portuare au intervenit in cursul noptii de marti spre miercuri pentru salvarea unei nave care transporta produse petroliere, pavilion Republica Moldova, la bordul caruia se aflau sapte persoane, dupa ce aceasta incepuse sa ia apa in sala masinilor.

SOS in Marea Neagra: Un tanc PETROLIER, in pericol de scufundare

In noaptea de marti spre miercuri s-a desfasurat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava cu produse petroliere a transmis un mesaj SOS. Nava aflata sub pavilion Republica Moldova se afla la 16.

Salupa lansata la apa, pentru masurarea adancimii Canalului Dunare-Marea Neagra la confluenta cu Dunarea

O ambarcatiune de masuratori hidrografice a fost lansata la apa pe Canalul Dunare-Marea Neagra, aceasta urmand a fi folosita in portiunea cea mai putin adanca a caii de navigatie. La confluenta cu Dunarea, in zona Cernavoda, senalul navigabil are cele mai mari depuneri de aluviuni, ceea ce face greu de folosit o ambarcatiune obisnuita.

Subiectele zilei:Cati bani aduc Romaniei studentii straini?;Motostivuitorul cabinetului Dancila sau despre ofensiva imposturii;Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban

Viata de salvamontist, o lupta cu secundele pe marginea prapastiei. Moartea ii pandeste la fiecare interventie, dar au salarii de 2. 000 de lei. La intrebarea cand ati primit ultima oara echipament?, seful de la Salvamont Busteni raspunde Nu stiu, trebuie sa caut in scripte. Atat de mult a trecut. Raspunsul DNA. Cand procurorii si inculpatii se acuza reciproc de santaj, sa avem incredere in institutii. Procurorii n-au voie sa faca mizerii atunci cand ii cerceteaza pe mizerabili. Pentru simplul motiv ca, daca procurorii nu respecta legea, atunci ei ii ajuta, involuntar sau premeditat, pe cei care o incalca.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban si ce planuri au maghiarii

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA, in timp ce Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA iar Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

VIDEO Cum a intervenit un alpinist in cazul unei femei din Bucuresti care ameninta de 12 ore ca se arunca de la etajul 6

Pompierii din Bucuresti au reusit, miercuri, dupa o interventie de aproximativ 12 ore, sa salveze o femeie care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al blocului in care locuia. Aceasta statea pe pervazul ferestrei de la balcon, a refuzat sa comunice motivul gestului sau si, pentru ca risca sa cada, au intervenit alpinistii care au impins-o in balcon de unde a fost preluata de medici, informeaza news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )