Libnet.ro
UNICEF

19:45

INTERVENTIE de urgenta in Romania! Mai multe persoane sunt blocate in telegondola! Detalii de ULTIMA ORA

B1 B1,
INTERVENTIE de urgenta in Romania! Mai multe persoane sunt blocate in telegondola! Detalii de ULTIMA ORA

Mai multe persoane au ramas blocate luni intr-o telegondola din Piatra Neamt. La fata loului au intervenit de urgenta pompierii si politistii pentru a scoate in siguranta persoanele. continuă pe B1

Interventie de urgenta in Piatra Neamt! Mai multe persoane au ramas blocate in telegondole, la peste 35 de metri inaltime - VIDEO

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in telegondole din municipiul Piatra Neamt, pompierii si salvamontistii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informatii, este vorba de opt.

VIDEO Mai multe persoane au ramas blocate n cabinele telegondolei din Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in cabinele telegondolei din Piatra Neamt. Salvamontistii urmeaza sa intervina pentru coborarea tuturor persoanelor blocate, relateaza Mediafax.

VIDEO Mai multe persoane blocate n cabinele telegondolei din Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in cabinele telegondolei din Piatra Neamt. Salvamontistii urmeaza sa intervina pentru coborarea tuturor persoanelor blocate, relateaza Mediafax.

Atac armat la Jacksonville, soldat cu mai multe decese

Mai multe persoane au murit, duminica, intr-un atac armat la Jacksonville, Florida, au anuntat autoritatile locale, fara sa precizeze numarul deceselor, relateaza presa americana.

Primaria Sectorului 5 vrea sa supraimpoziteze cu 500% mai multe imobile nengrijite

Primaria Sectorului 5 vrea sa supraimpoziteze cu 500% 18 imobile de pe raza administrativa din cauza faptului ca acestea sunt neingrijite, potrivit unor proiecte care figureaza pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local din 27 august. Aceasta masura este prevazuta in Codul Fiscal si a fost aplicata de mai multe orase pentru a-i detremina pe proprietari sa-si ingrijeasca imobilele care in anumite situatii prezinta pericol public.

Mai multe asociatii din Banat vor sa atraga atentia asupra degradarii din Baile Herculane printr-un proiect inedit

In perioada 27 august si 2 septembrie, un grup de tineri din mai multe asociatii incearca sa revitalizeze viata culturala a Bailor Herculane.

Masuri sporite de securitate la Complexul de Natatie dupa ce au fost distruse mai multe bunuri

Conducerea Directiei Complex Turistic de Natatie Targoviste a luat cateva masuri de siguranta, pentru a mari gradul de confort si securitate, dupa ce weekendul trecut, dupa doua zile foarte aglomerate, angajatii au strans sute de kilograme de gunoaie si au gasit mai multe umbrele si sezlonguri distruse.

VIDEO Un incendiu de proportii se manifesta la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea; mai multe echipaje de pompieri intervin

Un incendiu de proportii a izbucnit, sambata seara, la cladirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea, mai multe echipaje de pompieri intervenind la fata locului. Deocamdata, nu au fost anuntate victime.

Cod galben de inundatii in mai multe judete, sambata seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis sambata dupa- amiaza mai multe avertizari Cod galben de inundatii pentru raurile mici din judetele judetele Bihor, Arad, Cluj, Salaj.

Circulatie rutiera in coloana pe Autostrada Soarelui, dupa ce au avut loc mai multe tamponari

Circulatie rutiera se desfasoara in coloana sambata dimineata, pe mai multe tronsoane de pe Autostrada Soarelui, dupa ce au avut loc mai multe tamponari.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )