Libnet.ro
UNICEF

00:07

Interventii medicale pentru pelerinii veniti la Iasi. Mai multi credinciosi au avut nevoie de ajutor

Adevărul Adevărul,
Interventii medicale pentru pelerinii veniti la Iasi. Mai multi credinciosi au avut nevoie de ajutor

In jur de 50 de pelerini veniti sa se inchine moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi au avut nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Aglomeratie de nedescris la racla Sfintei Parascheva. Mai multi pelerini au avut nevoie de ingrijiri medicale

Peste 5. 000 de persoane au trecut, marti, pe la racla cu moastele Cuvioasei Parascheva din curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, 14 pelerini avand nevoie de ingrijiri medicale pentru ca li s-a facut rau, potrivit Mediafax.

Mai multi ministri PSD, asteptati la DNA

Mai multi ministri PSD sunt asteptati la DNA sustin surse politice. Printre ministri care sunt asteptati la DNA, se afla si vicepremierul Sevil Shhaideh. Se pare ca aceasta ar fi fost citata prin.

Mai multi ministri PSD, anchetati de DNA

Mai multi ministri PSD sunt asteptati la DNA sustin surse politice. Printre ministri care sunt asteptati la DNA, se afla si vicepremierul Sevil Shhaideh. Se pare ca aceasta ar fi fost citata prin.

Aglomeratie mare la Sfanta Parascheva. Mai multi pelerini au primit ingrijiri medicale

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput marti. Agomeratia, oboseala, varsta inaintata, frigul si asteptarea indelungata la coada pentru a saruta moastele un.

CNA a respins cererea de licenta pentru televiziunea RTR Iasi, ce a ridicat suspiciuni de legaturi cu propaganda de stat rusa

CNA a respins, marti, o cerere a companiei Telecontent Production din Iasi pentru postul iesean RTR, dupa ce, in august, amanase o decizie in acest sens, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentanti ai forului audiovizual. Acum doua luni, Forbes scria ca aceasta companie era detinuta de TV Content SRL din Chisinau, ce transmite programele televiziunii de stat rusesti Rossiya 1. Situatia RTR a ridicat suspiciuni legate de o posibila tentativa de intrare a propagandei rusesti in audiovizualul romanesc, via Iasi.

Guvernul vine cu o noua majorare salariala. Iata cine sunt cei care vor primi mai multi bani!

Guvernul a aprobat, miercuri, majorarea plafoanelor in baza carora se calculeaza costurile salariale directe la contractele de finantare incheiate din fonduri publice pentru activitatea de cercetare.

NEW MONEY: Un fermier din sud a redus suprafata cultivata de 300 de ori, dar acum face cu o floare mai multi bani decat cu o cultura de cereale

Odata cu dezvoltarea culturilor de nisa, fermierii romani au constatat ca marimea nu conteaza neaparat in relatia dintre suprafata culturilor si banii ramasi in buzunare dupa recoltare. Asa a aparut si interesul pentru plantatiile de trandafiri, o afacere noua, dar cu o aroma puternica de profit.

Mai multi ministri, chemati la DNA

ACTUALIZARE 15:52 Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca pot recuza un expert Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat astazi, la iesirea de la DNA, ca a fost chemata de procurori pentru a i se transmite ca are posibilitatea de a recuza un expert. *ACTUALIZARE 15:05 Sevil Shhaideh: Situatia mea juridica il nemultumeste pe premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 14:21 La DNA a ajuns si fostul ministru al Economiei, Lucian Bode *ACTUALIZARE 14:06 Fostul ministru Eugen Teodorovici, la DNA *ACTUALIZARE 14:00 Sevil Shhaideh si un fost sef al CJ Teleorman, la DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )