Libnet.ro
UNICEF

15:00

INTERVIU Alexandru Motoc, director general Harman Romania: Nu vom impune in algoritmul masinii autonome cazuri in care aceasta trece peste viteza legala (partea a II-a)

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Alexandru Motoc, director general Harman Romania: Nu vom impune in algoritmul masinii autonome cazuri in care aceasta trece peste viteza legala (partea a II-a)

Cea de-a doua parte a interviului nostru cu Alexandru Motoc director general Harman Romania) si Eugen Marin senior manager in cadrul diviziei de telematica Harman Romania) analizeaza siguranta masinilor autonome si felul in care acestea pot fi introduse pe piata. continuă pe Adevărul

INTERVIU Alexandru Motoc, director general Harman Romania:Prima masina din lume cu tehnologie 5G are software-ul realizat in Romania (partea I)

In prima parte a acestui interviu, examinam cat de importanta este divizia de telemetri in crearea unei masini, si felul in care tehnologia 5G va modifica industria auto globala.

Directorul de la Contrainformatii, imputernicit sa exercite functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna a MAI

Directorul Directiei Contrainformatii, Tiberiu Silviu Dumitrache, a fost imputernicit sa exercite functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna a MAI, incepand de luni.

Vine iarna in Romania. Vom avea temperaturi de pana la -19 grade Celsius. Cand loveste gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea va fi in continuare rece, iar cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in depresiunile intramontate. Aici, mercurul va scadea in termometrte pana la -19 grade Celsius. Prognoza meteo ANM Meteorologii informeaza ca sambata in regiunile sudice si estice, local vor persista .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )