Libnet.ro
UNICEF

01:06

INTERVIU Ambasadorul Poloniei in Romania: Polonia este al patrulea cel mai mare furnizor de bunuri pe piata romaneasca

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Ambasadorul Poloniei in Romania: Polonia este al patrulea cel mai mare furnizor de bunuri pe piata romaneasca

Ambasadorul Poloniei in Romania, Marcin Wilczek, vorbeste despre dinamica relatiilor dintre cele doua state, despre interesul tot mai crescut al investitorilor polonezi pentru tara noastra si despre istoria comuna care leaga cele doua foste tari comuniste. continuă pe Adevărul

INTERVIU Marcin Wilczek, ambasadorul Poloniei in Romania: Polonia este al patrulea cel mai mare furnizor de bunuri pe piata romaneasca

Ambasadorul Poloniei in Romania, Marcin Wilczek, vorbeste despre dinamica relatiilor dintre cele doua state, despre interesul tot mai crescut al investitorilor polonezi pentru tara noastra si despre istoria comuna care leaga cele doua foste tari comuniste.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )