Libnet.ro
UNICEF

19:00

INTERVIU Balerina Alina Cojocaru, Zana zanelor, pe scena Operei:in luminile rampei, nu exista limite VIDEO

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Balerina Alina Cojocaru, Zana zanelor, pe scena Operei:in luminile rampei, nu exista limite VIDEO

Celebra Alina Cojocaru a stralucit, sambata seara, pe scena Operei Nationale din Bucuresti ONB), in rolul Titaniei, Zana zanelor, in partea a doua a spectacolului DSCH. The Dream, intr-o coregrafie semnata de Frederick Ashton, dupa piesa Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare. continuă pe Adevărul

Prim-balerina Alina Cojocaru, in direct la Adevarul Live, de la ora 15.00

Celebra prim balerina Alina Cojocaru revine pe scena Operei Nationale din Bucuresti, in spectacolul DSCH. The Dream, dar si in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, cu noutati din impresionanta cariera pe care o are peste hotare, dar si despre colaborarea cu Opera din Bucuresti.

Alina Cojocaru, o Zana zanelor stralucitoare, in The Dream, pe scena Operei Nationale Bucuresti FOTO VIDEO

Alina Cojocaru a interpretat, sambata seara, pe scena Operei Nationale din Bucuresti ONB), rolul Titaniei, Zana zanelor, in partea a doua a spectacolului DSCH. The Dream, intr-o coregrafie semnata de Sir Frederick Ashton, dupa piesa Visul unei nopti de vara de William Shakespeare. Urmatoarele reprezentatii ale dipticului vor fi pe 6 si 16 decembrie.

Prim-balerina Alina Cojocaru, din nou pe scena Operei Nationale Bucuresti, in premiera DSCH. The Dream

Sambata, 5 decembrie, de la ora 19. 00, Opera Nationala Bucuresti prezinta premiera spectacolului alcatuit din lucrarile de balet DSCH si The Dream. Premiera va beneficia de participarea prim-balerinei Alina Cojocaru rolul Titania in The Dream), iar la pupitrul Orchestrei Operei Nationale Bucuresti se va afla dirijorul Cristian Sandu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )