Libnet.ro
UNICEF

09:45

INTERVIU Bogdan Aurescu despre strategia separatistilor pro-rusi in Ucraina: Intensificarea luptelor poate fi un indicator ca vor sa obtina cat mai mult teren pe care sa-l controleze cand se va aplica planul de incetare a focului

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Bogdan Aurescu despre strategia separatistilor pro-rusi in Ucraina: Intensificarea luptelor poate fi un indicator ca vor sa obtina cat mai mult teren pe care sa-l controleze cand se va aplica planul de incetare a focului

Romania e in proces de reflectie privind capacitatea tarii si vointa de a vinde armament defensiv letale catre Ucraina in cazul continuarii luptelor cu separatistii, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Aurescu a mai spus ca la nivelul UE nu exista un consens in aceasta privinta, printre echipamentele necesare Ucrainei numarandu-se radare care sa detecteze tirurile de artilerie grea sau armament anti-tanc performant. In ceea ce priveste evolutiile din estul Ucrainei, Aurescu a spus este estential ca un eventual acord sa se refere la o incetare a focului durabila pe teren. Ministrul de Externe a caracterizat intensificarea tacurilor duse de separatisti drept un posibil indicator al faptului ca fortele separatiste doresc sa obtina cat mai mult teren pe care sa-l controleze la momentul la care un aranjament de aplicare a acordurilor de la Minsk din septembrie 2014 va fi atins. Citeste in articol ce a spus Bogdan Aurescu despre centrele de comanda NATO din Romania, situatia politica din Republica Moldova si aderarea Romaniei la Schengen. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu spera ca Romania sa adere cat mai curand la spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu spera ca Romania sa adere cat mai curand la spatiul Schengen, avand in vedere ca tara noastra indeplineste conditiile pentru acest pas. Aurescu a subliniat, duminica.

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu gafa de la Ambasada din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform Agerpres.

Bogdan Aurescu, audiat la Senat in legatura cu incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la Paris, conform programului comisiilor permanente, publicat pe site-ul Senatului, transmite Agerpres.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, audiat la Senat dupa incidentul de la ambasada Romaniei din Paris

Comisia pentru politica externa din Senat il va audia, marti, de la ora 11,00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta de la ambasada Romaniei de la.

Bogdan Aurescu: Scutul antiracheta de la Deveselu este strict defensiv (VIDEO)

Scutul antiracheta de la Deveselu este un sistem strict defensiv si nu este indreptat impotriva Rusiei, da asigurari ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in emisiunea Lumini si Umbre de pe B1 TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )