Libnet.ro
UNICEF

13:15

Interviu la cald cu seful eMAG despre Black Friday, preturi si Romania

Playtech Playtech,
Interviu la cald cu seful eMAG despre Black Friday, preturi si Romania

Din 2011 pana acum, Black Friday in Romania a suferit cateva schimbari majore. in spatele multora dintre ele a stat eMAG. in 2019, Iulian Stanciu, director general si actionar eMAG, a. continuă pe Playtech

emag.ro Black Friday 2019. Invazia preturilor mici e aici!

Emag. ro Black Friday 2019 a venit! Cu cateva ore inainte de a incepe invazia reducerilor, magazinul eMAG a dezvaluit multe dintre produsele pe care le are la oferta.

BLACK FRIDAY. Black Friday 2019. Black Friday www.emag.ro Black Friday www.altex.ro. Televizoare la emag si altex

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Asa cum era de.

Ofertele eMAG de Black Friday ca sa scapi de grija cadoului de Craciun

Mai este un pic peste o luna pana la Craciun. Avem insa Black Friday la eMAG. Si, daca tot sunt reduceri, macar sa alegi ceva pentru termen lung. Daca ti-ai facut stocul cu telefoane de.

Samsung Galaxy S10 redus la eMAG de Black Friday. Pretul e accesibil

Da, a venit perioada aia din an in care stai cu ochii pe eMAG sa prinzi cele mai bune oferte. Black Friday a venit mai ales la telefoane Samsung. Nu putea lipsi din lista Galaxy S10. Poate ca ai.

Care sunt, de fapt, reducerile eMAG de Black Friday? Abia acum le vezi

Black Friday la eMAG a inceput cu diverse oferte pe care magazinul le-a prezentat inainte de 15 noiembrie. Chiar si asa, lista a fost cam scurta. Unii dintre clienti si-au pus deja produsele.

S-a aflat peste noapte. eMAG a tinut la secret ofertele de Black Friday. Catalog integral

Despre ofertele eMAG de Black Friday se poate spune ca magazinul le-a dat cu taraita de-a lungul zilei de 14 noiembrie. Dar acum, gata, le stim pe cele mai tari dintre ele. Telefoane? Avem.

Ce se intampla acum pe eMAG la final de Black Friday. Clientii au reactionat imediat

EMAG a pornit campania de Black Friday la prima ora a diminetii. A promis ca tine doar o zi, dar clientii s-au lovit deja de-o surpriza mare. Ce apare acum pe site-ul magazinului? Black Friday la eMAG a inceput in forta. La 7:25 primii clienti au putut plasa comenzi sa prinda unele dintre cele mai .

Secretul eMAG sa prinzi reducerile explozive de Black Friday

EMAG incepe Black Friday pe 15 noiembrie. Dar are un secret pe care, daca il stii, prinzi reducerile inainte altora. Sunt cativa pasi simpli de urmat, asa ca ti i-am adunat aici. eMAG tine secreta ora de incepere a Black Friday. Face asta inca din 2012, ca sa nu sara toata lumea pe site intr-o .

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

S-a aflat ora cand incepe eMAG Black Friday? Romanii, cu sufletul la gura

EMAG porneste Black Friday dimineata. De unde evenimente de tipul acesta erau populare la miezul noptii, intre joi si vineri, de cativa ani lupta e pentru dimineata. intre timp, peste noapte, magazinul a mai publicat un catalogul, unul extrem de complex, cu toate reducerile pe care le are disponibil. Dar care-i ora de incepere? Daca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )