Libnet.ro
UNICEF

10:15

INTERVIU Cum a ajuns FIFA 19 cel mai important joc EA dezvoltat in Romania

Playtech Playtech,
INTERVIU Cum a ajuns FIFA 19 cel mai important joc EA dezvoltat in Romania

FIFA este unul dintre cele mai populare jocuri video. Punct. Evolutia jocului coincide si cu evolutia studioului din Romania a Electronic Arts. Astfel, romanii care lucreaza la EA au un aport. continuă pe Playtech

Eveniment national in statiunea turistica Albac: cel mai important targ de turism rural din Romania

In perioada 28 30 septembrie, in comuna Albac, se desfasoara Targul National de Turism Rural, cel mai important eveniment de acest gen din Romania.

Electronic Arts a lansat FIFA 19, joc dezvoltat de studiourile din Romnia si Canada

Electronic Arts, una dintre cele mai mari companii producatoare de jocuri video, lanseaza vineri la nivel global FIFA 19. Cel mai nou titlu din cunoscuta serie de jocuri video este dezvoltat de EA Romania in colaborare cu EA Vancouver si este disponibil acum in toata lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 si PS3.

Gheorghe Fodoreanu: Romania nu si-a platit standul la cel mai important targ de turism din toamna

Potentialul turistic al Romaniei, care exista si nu este pus in valoare, ne poate permite sa primim anual circa 20 de milioane de turisti straini, in loc de circa 2,5 milioane, cati vin in prezent. Ca atare, Romania poate castiga din turism 10-12.

FIFA 19 s-a lansat oficial in Romania. Ce noutati aduce EA in acest an pentru cel mai popular simulator de fotbal

Electronic Arts Romanialanseaza astazi la nivel globalFIFA 19. Cel mai nou titlu din seria de jocuri video este dezvoltat de EA Romania in colaborare cu EA Vancouver si este disponibil acum in toata lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 si PS3.

Modric, cel mai bun jucator al lumii. Messi si Ronaldo, absenti de la Gala FIFA Best

Croatul Luka Modric a fost desemnat de FIFA drept cel mai bun fotbalist al anului 2018 intr-o gala de la care au absentat Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.

Inundatiile - cel mai important risc produs in acest an pe segmentul asigurarilor obligatorii de locuinte

Inundatiile din aceasta vara au produs cele mai importante daune care pot fi despagubite in baza Politei de Asigurare impotriva Dezastrelor naturale PAD), continuand trendul de anul trecut, cand tot acest fenomen a produs cele mai mari pagube. in ciuda acestui lucru, multi romani isi asuma in continuare riscul de a nu-si asigura locuintele, in ciuda obligativitatii de a o face.

UMILINTA pentru FCSB! A fost desemnat cel mai stupid GOL al anului

Golul marcat de Florinel Coman cu Hapoel Beer Sheva a fost desemnat de jurnalistii de la Marca cel mai stupid gol al anului. La o zi dupa ce au fost anuntati castigatorii premiilor FIFA The Best, a urmat.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Tara din UE cu cel mai mare excedent bugetar din istorie

Germania si-a redus datoria publica cu 2,3%, la 1. 930 miliarde de euro 2. 270 miliarde de dolari) in primul semestru din 2018, cel mai scazut nivel din 2011, a anuntat Oficiul federal de statistica Destatis),.

Brexitul, cel mai putin luat in considerare risc politic din urmatoarele luni

Riscul unei &171;toamne fierbinti &187; in Italia este limitat, sustine analistul Saxo Brexitul este, cu siguranta, cel mai putin luat in considerare risc politic din lunile ce urmeaza, sustine Christopher Dembik, director analiza macro in cadrul Saxo Bank.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )