Libnet.ro
UNICEF

14:45

INTERVIU Cum a facut filmul romanesc din nou valuri in America

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Cum a facut filmul romanesc din nou valuri in America

Cronici bune, bilete sold-out, spectatori care nu vor sa afle numai de ce se fumeaza atat in filmele romanesti. Corina Suteu si Mihai Chirilov rememoreaza pentru HotNews. ro momentele cele mai importante ale Festivalului de Film Romanesc Making Waves desfasurat la The Film Society of Lincoln Center si The Jacob Burns Film Center din New York din 29 noiembrie pana in 3 decembrie, respectiv din 5 pana in 10 decembrie. continuă pe Hotnews

HOT! Tinie Tempah si Labrinth fac echipa din nou si ne ofera videoclipul piesei Lover Not A Fighter!

O super piesa merita un super videoclip! La asta s-au gandit cel mai probabil si cei doi artisti britanici care au lansat de curand un clip pentru cea mai fresh colaborare a lor, piesa Lover Not A Fighter, inclusa pe cel mai recent album al lui Tinie Tempah, intitulat Demonstration. Videoclipul nou-nout este inspirat din .

Teo Trandafir se opereaza din nou! Pentru a slabi!

Teo Trandafir are de gand sa se opereze din nou, de aceasta data strict pentru a scapa de kilogramele in plus. Vedeta vrea sa isi micsoreze stomacul printr-o interventie chirurgicala, candva in cursul anului viitor.

Vanessa Paradis iubeste din nou. Johnny Depp, doar o amintire

Dragostea ii zambeste din nou frumoasei Vanessa Paradis, care se pare ca l-a uitat definitiv pe Johnny.

Vulcanul Etna a erupt din nou

Vulcanul Etna din Sicilia a erupt din nou ieri, informeaza sursele de presa.

Vulcanul Etna a erupt din nou.

Vilcanul Etna a erupt din nou in Sicilia. Portul de la Catane a fost inchis din cauzacoloanelor de cenusa. Douazeci si doua de zboruri cu plecare de la Catane au fost anulate, iar 26 de zboruri care urmau sa soseasca au fost directionate catre alte destinatii. Aeroportul de la Comiso, situat in aceeasi regiune, a fost de asemenea inchis, informeaza Mediafax. Citeste si: Vulcanul Etna erupe pentru a patra oara in 2012 Compania Sac, care administreaza aeroportul, a anuntat intr-un comunicat ca .

Michelle Bachelet, din nou presedinte al Chile

Socialista Michelle Bachelet a castigat detasat duminica alegerile prezidentiale din Chile in fata conservatoarei Evelyn Matthei si va trebui sa realizeze reformele profunde pe care le-a promis, informeaza.

Etna a erupt din nou. Monstrul din Italia a inchis doua aeroporturi

Eruptia vulcanului Etna, in Sicilia, a condus la inchiderea aeroportului din Catania, din cauza coloanelor de cenusa care se ridica spre cer, potrivit unor surse din institutie, informeaza AFP, potrivit.

Socialista Michelle Bachelet, din nou presedinte al Chile

Socialista Michelle Bachelet a castigat, ieri, alegerile prezidentiale din Chile, in fata conservatoarei Evelyn Matthei, relateaza France Presse, citata de sursele de presa.

UPDATE. Cristian Cioaca, din nou in fata magistratilor.

UPDATE: Cristian Cioaca a fost adus la Curtea de Apel Pitesti, unde va da declaratii in legatura cu dosarul de omor in care este cercetat. Bona familiei Cioaca va fi adusa din Italia, cu un mandat de aducere, pentru a da declaratii in acest caz --- Curtea de Apel Pitesti va relua, luni, audierile in procesul lui Cristian Cioaca, fostul politist condamnat de instanta de fond la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, informeaza Agerpres. Urmatorul termen al .

Chile: Michelle Bachelet, din nou presedinte.

Michelle Bachelet a castigat duminica alegerile prezidentiale din Chile. Dupa un prim mandat in 2006-2010, socialista Bachelet a fost aleasa cu peste 60% din sufragiile exprimate duminica, potrivit primelor rezultate partiale din 56% din birourile electorale, conform Agerpres. Mare favorita, Michelle Bachelet, 62 de ani, medic de formatie si prima femeie aleasa la conducerea unei tari sud-americane in 2006, a confirmat pronosticurile care ii promiteau o victorie foarte confortabila. In cursul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )