Libnet.ro
UNICEF

14:00

INTERVIU. Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, explica de ce universitatile romanesti nu se afla in Top 500 mondial: Pentru performanta, este nevoie ca profesorii sa fie motivati sa faca cercetare

România Liberă România Liberă,
INTERVIU. Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, explica de ce universitatile romanesti nu se afla in Top 500 mondial: Pentru performanta, este nevoie ca profesorii sa fie motivati sa faca cercetare

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, evidentiaza stilul antreprenorial eficient in care sunt conduse universitatile de varf. Dar, apreciaza, intr-un interviu acordat Romaniei libere, ca un avantaj pentru universitatile europene in general, si pentru cele romanesti in particular, il reprezinta pastrarea unui echilibru intre corpul profesoral, senatul universitar si conducerea universitatii. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei doreste un Bacalaureat diferentiat

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru pledeaza pentru introducerea unui examen de bacalaureat diferentiat. Despre aceasta masura s-a mai vorbit, dar de fiecare data imediat dupa afisarea rezultatelor, cand toata lumea era nemultumita din cauza numarului mare de absolventi care rateaza acest examen important. Mircea Dumitru a sustinut, in direct la TV, ca o astfel de diferentiere ar fi in sprijinul elevilor: Lucram de foarte mult timp la ideea aceasta de a largi putin orizontul filierelor scolare pe care le avem.

Mircea Dumitru: Bacalaureatul ar trebui sa fie diferentiat

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat miercuri seara ca examenul de bacalaureat ar trebui sa fie unul diferentiat si a precizat ca, in lunile urmatoare, va fi realizat un pachet legislativ privind invatamantul dual.

Lamuriri de la ministrul Educatiei. Ce se intampla cu fondul clasei

Fondul clasei este ilegal, spune ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, care adauga ca ar vrea sa il reglementeze pentru ca lucrurile sa fie transparente, scrie Digi24. Avem de gand si deja am.

VIDEO. Ce spune ministrul Educatiei despre gestul primarului Pandele, care s-a urcat cu picioarele pe catedra

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat, intr-o emisiune Digi 24, ca gestul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, care s-a urcat cu picioarele pe catedra la inceputul anului scolar, nu este ceva care sa dea incredere.

Ministrul Educatiei comenteaza situatia invatamantului la domiciliu, dupa controversa iscata de Dana Nalbaru si Dragos Bucur

Sistemul de invatamant la domiciliu, homeschooling, are unele beneficii, dar prezinta si numeroase riscuri, a declarat ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, vineri seara, intr-o dezbatere la Digi 24. El a explicat ca in Romania nu exista inca o legislatie clara in acest domeniu.

Ministrul Educatiei, despre scoala facuta acasa: Exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a declarat intr-o emisiune la Digi 24, referindu-se la sistemul homeschooling scoala acasa), ca exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care si le asuma parintii atunci cand aleg pentru copiii lor acest sistem.

Homeschooling-ul in Romania! Cum vede ministrul Educatiei initiativa parintilor de a-si scoli copiii acasa

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a declarat vineri seara, la un post de televiziune, referindu-se la sistemul homeschooling scoala acasa) ca exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care si le asuma.

Ministrul Educatiei, despre sistemul home schooling: Exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care ti le asumi ca parinte

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei, a declarat ca daca parintii opteaza pentru sistemul home schooling scoala acasa) vor exista anumite riscuri pe care vor trebui sa si le asume atunci cand aleg pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )