Libnet.ro
UNICEF

10:31

Interviu n Le Monde cu procurorul general Augustin Lazar: Nu eram pregatiti pentru o asemenea presiune autocratica

Hotnews Hotnews,
 Interviu n Le Monde cu procurorul general Augustin Lazar: Nu eram pregatiti pentru o asemenea presiune autocratica

Nu eram pregatiti sa suportam o astfel de presiune autocratica - sub acest titlu-citat, Le Monde publica in editia tiparita pentru 1-2 ianuarie 2019 un interviu cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Interviul este pe aceeasi pagina 3 - cea mai citita - in care cotidianul francez a publicat are un amplu articol despre Romania, cu ocazia preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru Augustin Lazar! Cum a incalcat procurorul general codul deontologic

Lovitura pe final de an pentru procurorul general, Augustin Lazar. Consiliul Superior al Magistraturii si-a motivat decizia prin care a admis ca Augustin Lazar a incalcat codul deontologic, atunci cand a folosit.

Procurorul general respinge acuzatiile lui Max Balasescu

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis ca respinge acuzatiile fostului procuror Max Balasescu, potrivit carora ar fi intervenit in anul 1998 pentru un dosar la solicitarea unui ofiter SRI, subliniind.

Procurorul general, amenintat cu procesul de un fost ofiter SRI: Voi scoate la iveala toate legaturile cu statul paralel

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir anunta ca il va da in judecata pe procurorul general Augustin Lazar si va spune ce legaturi avea acesta cu statul paralel. Fostul angajat SRI sustine ca are detalii legate.

Procurorul general, amenintat cu procesul de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir: Voi scoate la iveala toate legaturile cu statul paralel

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir anunta pe Facebook ca il va da in judecata pe procurorul general Augustin Lazar si va spune ce legaturi avea acesta cu statul paralel. Fostul angajat SRI sustine ca are detalii legate de modul in care au fost scosi bani din Microsoft dupa ce DNA a uitat sa blocheze conturi.

Augustin Lazar, INTERVIU INCENDIAR in Le Monde: Nu eram pregatiti de o asemenea presiune autocratica

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a acordat un interviu publicatiei franceze Le Monde, publicat sub titlul Nu eram pregatiti sa suportam o astfel de presiune autocratica. Jurnalistii.

Augustin Lazar se plange in Le Monde de intimidarile Executivului

Nu eram pregatiti sa suportam o astfel de presiune autocratica - sub acest titlu-citat, Le Monde publica in editia tiparita pentru 1-2 ianuarie 2019 un interviu cu procurorul general al Romaniei, Augustin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )