Libnet.ro
UNICEF

01:06

Interviu cu omul din spatele Skylanders, unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii [VIDEO]

Playtech Playtech,
Interviu cu omul din spatele Skylanders, unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii [VIDEO]

Playtech a stat de vorba cu Paul Reiche, co-fondatorul studioului de jocuri Toys For Bob, creator al seriei de jocuri Skylanders. Skylanders: Trap Team este al patrulea joc din serie si urmeaza sa fie lansat in luna octombrie al acestui an. Jocul este creat special pentru copii dar, spre deosebire de alte jocuri pentru cei mici, Skylanders imbina lumea reala cu cea virtuala. Mai exact, titlul functioneaza in paralel cu o serie de jucarii concepute special, jucarii care prind []. continuă pe Playtech

Cum sa creezi cele mai populare jocuri mobile pentru copii [INTERVIU]

Playtech a stat de vorba cu Paul Reiche, co-fondatorul studioului de jocuri Toys For Bob, creator al seriei de jocuri Skylanders. Skylanders: Trap Team este al patrulea joc din serie si urmeaza sa fie lansat in luna octombrie al acestui an. Jocul este creat special pentru copii dar, spre deosebire de alte jocuri pentru cei mici, Skylanders imbina lumea reala cu cea virtuala. Mai exact, titlul functioneaza in paralel cu o serie de jucarii concepute special, jucarii care prind [].

Capitala Romaniei a devenit unul dintre cele o suta de orase sanatoase din 30 de tari ale lumii

De astazi, Capitala face parte de astazi din randul oraselor sanatoase. Primarul Sorin Oprescu a primit de la reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii diploma prin care Bucurestiul devine unul dintre.

Unul dintre mostenitorii imperiului Hilton, implicat intr-un grav accident de masina

Conrad Hilton, unul dintre mostenitorii imperiului hotelier Hilton, a fost implicat intr-un grav accident de automobil, care a avut loc sambata in orasul Palm Springs din statul american California, informeaza Mediafax.

Situatie disperata la Laserul de la Magurele: Directorul celei mai mari platforme stiintifice din Romania cere ajutorul Guvernului pentru a debloca proiectul de jumatate de miliard de euro. Cum motiveaza Apele Romane blocarea proiectului

Unul dintre cele mai importante proiecte europene de cercetare, in curs de realizare in Romania, este pus in pericol de un aviz lipsa de la Apele Romane. Proiectul laserului de la Magurele prevede ca energia centrului de cercetare va fi asigurata de peste 1. 000 de pompe geotermale. Apele Romane nu au acordat insa, de 8 luni, avizul pentru inceperea forajelor necesare pompelor geotermale. Constructorul ELI-NP a cerut avizul abia in 2013 si exista riscul poluarii unor surse de apa, sustine astazi Administratia Nationala Apele Romane. Institutia afirma ca va da aviz atunci cand Institutul de Fizica Nucleara va depune o documentatie tehnica in care se vor prezenta toate datele solicitate. Contactat de HotNews. ro, Nicolae Zamfir, directorul proiectului de la Magurele, a declarat ca documentatia din 2011 prevedea explicit necesitatea unui aviz pentru foraje. Cerem sprijin de la Guvern. Ni se cere ceva dincolo de lege si eu nu stiu care sunt pasii urmatori, a declarat pentru HotNews. ro directorul Nicolae Zamfir.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )