Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU: Salman Rushdie: Oamenii cred ca stiu povestea mea, dar, de fapt, vor fi foarte ...

România Liberă România Liberă,
INTERVIU: Salman Rushdie: Oamenii cred ca stiu povestea mea, dar, de fapt, vor fi foarte ...

Salman Rushdie a povestit, intr-un interviu acordat Mediafax, despre modul in care si-a scris memoriile, care au ca punct central perioada in care a fost condamnat la moarte de ayatollahul Khomeini; desi povestea lui a tinut prima pagina a ziarelor, scriitorul prezinta, acum, varianta sa. Pe 14 februarie 1989, de Ziua indragostitilor, Salman Rushdie a fost sunat de un jurnalist de la postul de televiziune BBC, care i-a spus scriitorului ca fusese condamnat la moarte de ayatollahul iranian . continuă pe România Liberă

Iranul a marit recompensa pentru asasinarea scriitorului Salman Rushdie la 3,3 milioane de dolari

Recompensa oferita pentru uciderea scriitorului britanic de origine indiana Salman Rushdie a fost majorata de catre o organizatie religioasa cu suma de 500. 000 de dolari si a ajuns in prezent la suma de 3,3.

Recompensa pentru ASASINAREA scriitorului Salman Rushdie, MARITA.

Recompensa oferita pentru asasinarea scriitorului britanic de origine indiana Salman Rushdie a fost marita cu 500. 000 de dolari de o organizatie religioasa din Iran si a ajuns in prezent la suma de 3,3 milioane de dolari, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax. Informatia a fost data publicitatii intr-o perioada in care protestele fata de un film realizat in Statele Unite care il ironizeaza pe profetul Mahomed se intensifica tot mai mult pe plan international, in special in tarile .

Fundatia iraniana care il vrea mort pe Salman Rushdie a marit prima pentru uciderea scriitorului la 3,3 milioane de dolari - presa din Iran

Fundatia religioasa iraniana care a pus un pret pe capul scriitorului Salman Rushdie dupa fatwa decretata impotriva acestuia in 1989 de ayatollahul Ruhollah Khomeini, liderul revolutiei islamice iraniene, a ridicat prima pentru uciderea autorului cartii Versetele Satanice la 3,3 milioane de dolari, dupa controversele si violentele provocate de fimlul islamofob Inocenta Musulmanilor, relateaza AFP.

O fundatie din Iran ofera 3,3 milioane de dolari pentru oricine il omoara pe Salman Rushdie

O fundatie religioasa din Iran a adaugat 500. 000 de dolari la o recompensa de 2,8 milioane, pentru oricine il omoara pe autorul Salman Rushdie, conform Russia Today. Versetele Satanice ale lui Rushdie au.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )