Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviurile FNT. Regizorul Vlad Cristache, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT. Regizorul Vlad Cristache, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Spectacolul The History boys. Povesti cu parfum de liceu, de Alan Bennett, in regia si scenografia lui Vlad Cristache, se joaca la Teatrul Excelsior, pe 26 si 31 octombrie, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Astazi, de la ora 13. 00, regizorul se va afla in studioul Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Din misterele creierului. Parintii sunt arhitectii creierului copilului

Creierul copiilor incepe sa se dezvolte inca din prima luna de viata intrauterina. Cum se modeleaza el si in ce mod va evolua depinde intr-o masura uriasa de activitatile si stilul de viata al parintilor. in ce mod putem influenta pozitiv dezvoltarea creierului aflam de la psihologul Bogdana Bursuc, la Adevarul Live de la ora 13.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce rol pot avea romanii in criza refugiatilor? Despre bairamul caritabil Orient - Exit Strategy

Comunitatea Siria Libera din Romania, Asociatia Sens Pozitiv si Manasia Hub vor organiza joi o seara culturala dedicata strangerii de fonduri pentru refugiatii sirieni din Europa si pentru cei care ar putea ajunge in Romania. Urmariti, de la 11. 00, o emisiune Adevarul Live despre relatia Romania - Orient intr-o forma umana, directa, constienta social.

Adevarul Live, ora 14.00: Tranda, cum se imbina hip-hop-ul cu arta grafica

Interviu Tranda. Costin Trandafir, pe numele de scena Tranda, vine la Adevarul Live pentru a povesti despre cel mai nou album al sau, CONSTANGELES 2 si pasiunea sa pentru arta grafica, pentru a rememora parcursul sau muzical, dar si pentru a-si expune planurile de viitor.

Interviurile FNT: Actorul Vlad Zamfirescu, invitat la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorul Vlad Zamfirescu este unul dintre actorii cei mai prolifici ai momentului, cu numeroase roluri in teatru. in cadrul FNT va putea fi vazut in doua spectacole, Dinte pentru dinte si Vestul singuratic, ambele in regia lui Cristi Juncu.

Actrita Tania Popa deschide seria Interviurilor FNT la Adevarul Live, de la ora 12.00

Incepand de azi, adevarul. ro va propune o serie de intalniri live cu actori si regizori indragiti, la Interviurile FNT, care pregatesc publicul pentru cel mai important eveniment teatral al anului, Festivalul National de Teatru 23 octombrie - 1 noiembrie).

Pianista Alina Azario va vorbi la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre Festivalul Clara Haskil

Pianista Aliza Azario, director artistic al Festivalului Clara Haskil26 octombrie 2 noiembrie), desfasurat la Sibiu, va veni la Adevarul Live, de la ora 14. Festivalul va aduce in fata publicului artisti straini de prima marime, precum si artisti romani de talie internationala.

Eroi fara voie: o calatorie in universul SFF, la Adevarul Live de la ora 13.00

Scriitorii Michael Haulica 60 de ani), Alexandra Medaru 27 de ani) si Mihai Alexandru Dinca 23 de ani) sunt invitati in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre antologia SFF, proaspat iesita din tipar, Eroi fara voie, despre ce inseamna un grup literar, dar si despre cum creionezi un personaj bun si despre cum construiesti o lume stiintifico-fantastica.

Evenimentele din Moldova: consecintele in paradigma geo-strategica, la Adevarul Live, ora 16.00

Care este semnificatia profunda a suitei de evenimente care se produc acum in Republica Moldova si care sunt posibilele lor consecinte in jocul geo-strategic care se poarta de mai mult timp la zona de contact intre Uniunea Europeana si Federatia Rusa?.

Adevarul Live: Deputatul odon Szabo, despre refuzul UDMR de a sustine proiectul de lege privind votul prin corespondenta

Deputatul UDMR odon Szabo a explicat, la Adevarul Live, motivele pentur care formatiunea sa nu este de acord cu introducerea votului prin corespondenta.

Interviurile FNT. Antoaneta Cojocaru si Mihaela Teleoaca vin, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Spectacolul Cea mai puternica, dupa textul lui August Strindberg, cu Mihaela Teleoaca si Antoaneta Cojocaru, se joaca pe 24, 25, 27 si 28 octombrie, la Sala Noua a Teatrului de Comedie, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Astazi, cele doua actrite vor veni in studioul Adevarul Live, de la ora 12.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )