Libnet.ro
UNICEF

20:45

Interviurile FNT: Victor Rebengiuc vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si politica

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT: Victor Rebengiuc vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si politica

In cadrul Fesstivalului National de Teatru FNT), duminica, de la ora, 19. 00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, actorul Victor Rebengiuc va juca in Casatoria de N. Gogol, in regia lui Yuri Kordonskiy, spectacol selectat in categoria Maestri. Actorul, prezent astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, vorbeste despre acest spectacol, despre FNT, dar si despre alegerile prezidentiale de duminica. continuă pe Adevărul

Interviurile FNT Victor Rebengiuc va vorbi azi la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si politica

In cadrul Fesstivalului National de Teatru FNT), duminica, de la ora, 19. 00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, actorul Victor Rebengiuc va juca in Casatoria de N. Gogol, in regia lui Yuri Kordonskiy, spectacol selectat in categoria Maestri. Actorul, care va fi prezent astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, va vorbi despre acest spectacol, despre FNT, dar si despre alegerile electorale de duminica.

Interviurile FNT: George Banu vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.00, despre iubire si neiubire de teatru

In cadrul Festivalului National de Teatru, George Banu a sustinut doua conferinte, prima pe tema Noptile picturii, noptile teatrului, iar cea de-a doua pe tema Iubire si neiubire de teatru si a lansat volumul Scena moderna. Mitologii si miniaturi, publicat la Editura Nemira, in colectia de carte de teatru Yorick. Prezent in studioul Adevarul Live, va vorbi despre scena si demonii ei.

Adevarul Live, ora 15.00 - Jocul romanesc despre comunism este deja un succes. Aflam ultimele detalii despre el

Adevarul Live de la ora 15 il are ca invitat pe Cristian Diaconescu, creatorul jocului Black the Fall, primul titlu care abordeaza ca tema principala comunismul.

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul Live, ora 14. Crezi ca poti sa faci bungee jumping? Mai gandeste-te o data!

Adevarul Live si Dependenti de Adrenalina va invita sa urmariti un reportaj special, plin de tensiune, dedicat unei practici destul de rare in Romania: bungee jumping. Saritura cu coarda elastica este o activitate solicitanta psihic si cu reguli stricte. Aflati secretele unei executari corecte de la promotorul bungee jumping-ului in Romania, Mihai Mandreanu.

Interviurile FNT: Tudor Lucanu, Alina Nelega si Anca Hanu, in direct la Adevarul Live, de la ora 13.00

Interviurile FNT continua si astazi, cu trei nume cunoscute ale scenei de teatru: scriitoarea Alina Nelega, regizorul Tudor Lucanu si actrita Anca Hanu vin la Adevarul Live, intr-o discutie despre teatrul tanar si plin de ambitie, care ofera un aer proaspat celui mai mare festival de teatru din Romania.

Ada Navrot, portareasa lui Ionesco din Noul locatar de la Nottara, vine la Adevarul live, de la ora 15.00

Spectacolul Noul Locatar dupa textul lui Eugene Ionesco, in regia lui Gabor Tompa, se va juca la Teatrul Nottara joi, de la ora 18. 30 si vineri, de la 18. 00, la Sala Horia Lovinescu, in cadrul festivalului National de Teatru FNT). Actrita Ada Navrot, care interpreteaza personajul Portareasa, va vorbi de la ora 15. 00, la Adevarul Live, in cadrul Interviurilor FNT, despre acest spectacol de exceptie de la Teatrul Nottara.

VIDEO Celebrul regizor francez Bertrand Tavernier vine astazi la Adevarul Live, de la ora 16.00

Prezent la Bucuresti cu ocazia celei de-a cincea editii a festivaluluiLes Films de Cannes a Bucarest, cunoscutul cineast francez Bertrand Tavernier a acceptat invitatia Adevarul si va fi prezent in studioul Adevarul Live de la ora 16.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cinci mituri despre finantarea europeana

In cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11. 00, Valentin Boldeiu, coordonator financiar de fonduri europene si vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank, demonteaza cele mai comune mituri despre finantarea europeana.

VIDEO Mircea Cornisteanu, directorul Teatrului de la Craiova, vine la Adevarul Live de la ora 14.00

In cadrul Festivalului National de Teatru, au fost incluse in selectia oficiala realizata de Marina Constantinescu, doua spectacole de la Craiova: Familia Tot si Rinocerii. Directorul Teatrului de la Craiova, Mircea Cornisteanu, vine de la ora 14. 00, la Adevarul Live, sa vorbeasca despre aceste spectacole.

INTERVIURILE FNT Dramaturgul Alina Nelega: in textele mele vorbesc despre cum ne afecteaza si ne transforma criza societatii contemporane

Interviurile FNT au continuat si astazi, cu trei nume cunoscute ale scenei de teatru: scriitoarea Alina Nelega, regizorul Tudor Lucanu si actrita Anca Hanu au venit la Adevarul Live, intr-o discutie despre teatrul tanar si plin de ambitie, care ofera un aer proaspat celui mai mare festival de teatru din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )