Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se interzic oficial masinile diesel: Orasele din Europa unde nu mai ai voie sa circuli cu motor pe motorina. Cand intra in vigoare interdictiile in Romania

B1 B1,
Se interzic oficial masinile diesel: Orasele din Europa unde nu mai ai voie sa circuli cu motor pe motorina. Cand intra in vigoare interdictiile in Romania

O instanta din Stuttgart a decis sa interzica tehnologia diesel in orasul de origine al Mercedes-Benz si Porsche. Judecatorul a interzis conducerea vehiculelor diesel, considerand ca aceasta ar fi singura. continuă pe B1

Gata, e oficial: Masinile diesel sunt interzise! Ce se intampla cu autoturismele inmatriculate in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Astfel, reprezentantii.

Olanda va interzice masinile diesel si pe benzina din 2030. Olandezii au inceput deja sa comande masini electrice

Olanda a anuntat ca va interzice masinile diesel si pe benzina incepand din 2030, iar olandezii au inteles acest lucru. In aprilie, acestia au cumparat cu 170% mai multe masini plug-in decat in urma cu un an, scrie treehugger. com .

Volvo va renunta la masinile diesel pe piata din Europa

Pe fondul reglementarilor stricte de mediu din Europa, Volvo a facut public faptul ca urmatorul model de sedan, S60, pe care il lanseaza nu va fi produs si in varianta diesel, ci doar in varianta electrica. Pana in anul 2025, Nissan vrea ca jumatate din vehiculele sale vandute pe piata europeana sa fie electrice. Toyota [].

Ultima tara din Europa n care exista pedeapsa capitala. Executiile, comise n secret

Belarus este singura tara din Europa in care pedeapsa cu moartea este inca in vigoare. Activistii spun ca, in unele cazuri, detinutii nu au parte de un proces corect, acestia afland in ultima clipa ca urmeaza sa fie executati.

Masinile diesel, interzise oficial: Cum poti primi banii inapoi pe autoturismul cu care nu mai ai voie sa circuli

Pentru a incerca sa isi asigure clientii din Germania ca nu vor fi afectati de posibilele interdictii pe criterii de emisie de noxe, Volkswagen a oferit o oferta buy-back pentru masinile sale.

MASINILE DIESEL, pe cale de DISPARITIE! Milioane de soferi, iNGROZITI! DECIZIA care a schimbat TOTUL

Viitorul pentru masinile cu propulsie pe motorina devine tot mai sumbru dupa ce Tribunalul administrativ federal din Germania a decis in acest an ca primariile oraselor germane pot dispune interdictii de.

Masinile diesel sunt istorie: Milioane de soferi sunt afectati! Cat mai ai voie sa circuli cu ele in Romania!

Apar tot mai multe zvonuri cu privire la interzicerea in marile orase a masinilor cu motor diesel, Germania aproband, deja, o lege in acest sens. Decizia Curtii Administrative Federale din Leipzig se refera.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )