Libnet.ro
UNICEF

09:00

Interzicerea Uber: Cum au procedat autoritatile din Bulgaria, Danemarca, Ungaria si Texas

Hotnews Hotnews,
 Interzicerea Uber: Cum au procedat autoritatile din Bulgaria, Danemarca, Ungaria si Texas

In timp ce Uber este cu siguranta una dintre cele mai de succes companii de tehnologie din lume, este, de asemenea, o afacere controversata, dupa ce a luptat cu autoritati si proteste in toate colturile lumii. La noi, tocmai a intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta care modifica legea taximetriei 38/2003). Ordonanta nu va scoate din piata aplicatiile Uber, Bolt si Clever, dar soferii care folosesc aceste aplicatii vor putea fi amendati mult mai usor si risca amenzi de pana la 5. 000 de lei. continuă pe Hotnews

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Ministrul interimar al Justitiei, informatii despre Radu Mazare: Autoritatile din Madagascar analizeaza si vor lua deciziile pe care le considera oportune

Extradarea lui Radu Mazare depinde acum doar de autoritatile din Madagascar. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca dinspre partea romana s-au indeplinit toate formalitatile.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )