Libnet.ro
UNICEF

13:15

UE a INTERZIS un insecticid letal pentru albine. Romania a votat impotriva masurii

Antena3 Antena3,
UE a INTERZIS un insecticid letal pentru albine. Romania a votat impotriva masurii

Uniunea Europeana a decis marti interzicerea utilizarii in spatii deschise a insecticidului Fipronil. Produsul apartine grupului german BASF si este letal pentru albine, relateaza AFP. Interdictia a fost. continuă pe Antena3

UE interzice folosirea unui insecticid letal pentru albine

Uniunea Europeana a hotarat marti sa interzica folosirea in spatii deschise a insecticidului Fipronil, care este letal pentru albine. Romania si Spania au votat impotriva acestei masuri.

Uniunea Europeana a interzis utilizarea insecticidului Fipronil, letal pentru albine

Uniunea Europeana a interzis, de marti, utlizarea in spatii deschise a insecticidului Fipronil, care este letal pentru albine. Romania si Spania, principala utilizatoare a insectidului, au fost singurele tari.

UE interzice utilizarea insecticidului Fipronil. Romania, impotriva masurii.

Uniunea Europeana a decis, marti, interzicerea utilizarii in spatii deschise a insecticidului Fipronil, produs de grupul german BASF si care este letal pentru albine, informeaza Mediafax. Romania si Spania au votat impotriva masurii, relateaza AFP. Masura a fost adoptata de 23 de state, deschizand calea aplicarii ei de catre Comisia Europeana. Doar Spania, principala utilizatoare a insecticidului, si Romania au votat impotriva. Potrivit studiilor Autoritatii Europene pentru Siguranta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )