Libnet.ro
UNICEF

12:45

A intors din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea? Ministrul Niculae Badalau, la masa cu pucistii Stanescu si Buzatu: La o cafea cu prietenii! (FOTO)

B1 B1,
A intors din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea? Ministrul Niculae Badalau, la masa cu pucistii Stanescu si Buzatu: La o cafea cu prietenii! (FOTO)

Ministrul Economiei, Niculae Badalau,revine in tabara pucistilor din PSD. Iertat de Liviu Dragnea si pus ministru al Economiei, Badalau a postat, joi, contul sau de Facebook o fotografie in. continuă pe B1

Liviu Dragnea da vina din nou pe BNR pentru devalorizarea leului: Mi-as fi dorit sa ne sprijine si sa puna pe primul plan bunastarea romnilor

Postarea de pe Facebook in care Liviu Dragnea se lauda cu performantele economice ale guvernarii PSD, sustinand ca in privinta PIB-ului si a veniturilor sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!, a adunat peste 4. 200 de comentarii in mai putin de 20 de ore, aproape toate fiind negative. Liviu Dragnea a raspuns unui comentariu, printre putinele favorabile, sustinand ca atat Produsul Intern Brut, cat si veniturile bugetare ar fi putut fi cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii. intr-un alt raspuns, liderul PSD critica din nou Banca centrala pentru devalorizarea leului in raport cu euro, spunand ca si-ar fi dorit ca Banca Nationala sa sprijine PSD si sa puna pe primul plan bunastarea romanilor.

Nou scandal urias. Liviu Dragnea face acuzatii incendiare

Liviu Dragnea acuza faptul ca sunt institutii ale statului care urmaresc destabilizarea actualei coalitii. intr-o postare pe Facebook, liderul PSD scrie ca atat PIB-ul cat si veniturile bugetare ar fi putut .

LIVIU DRAGNEA: PIB-ul, mai mare cu 10% daca institutiile urmareau interesul tarii

PIB-ul si veniturile bugetare ar fi fost cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii, a scris presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Sondaj IMAS: PSD se mentine n topul intentiilor de vot, dar e amenintat serios de PNL. Cti romni l-ar vota pe Liviu Dragnea la prezidentiale

PSD ramane primul in topul intentiilor de vot la europarlamentare si parlamentare, cu 17,4%, insa avansul fata de PNL este unul extrem de mic, liberalii fiind cotati cu 16,5% la euroalegeri, respectiv 15,2% la parlamentare, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Klaus Iohannis este cel mai bine cotat prezidentiabil, cu 34,4%, in vreme ce cota electorala a lui Liviu Dragnea este de aproape sase ori mai mica.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

Cum i raspund primarii lui Liviu Dragnea, care sustine ca vor primi cti bani au cerut: Noi nu suntem niste fraieri care nu ntelegem cifrele sau cum circula banii

Primarii nu sunt niste fraieri care nu inteleg cifrele si cum circula banii, a spus edilul Sectorului 3, Robert Negoita, la finalul discutiilor de aproximativ doua ore cu premierul Dancila. Edilii spun ca premierul i-a ascultat, si-a notat, iar dupa sedinta de guvern ar urma sa le dea un raspuns legat de procentul care va fi alocat primariilor din bugetul de stat. Ei spun ca procentul de 60% din incasari care le-a fost propus, fiind anuntat de Liviu Dragnea pe Facebook, ar insemna un dezastru, in conditiile in care administratiile locale ar trebui sa preia cheltuielile de asistenta sociala.

Ctu, chemat la audieri n Comisia economica. Senatorul PNL: E o ancheta ordonata de Liviu Dragnea

Florin Citu a declarat pentru Mediafax ca nu va participa la audiere in sedinta de miercuri a Comisiei economice a Senatului, unde a fost invitat sa dea explicatii despre raportul Consiliului Concurentei pe piata produselor bancare. Senatorul PNL acuza ca este o ancheta ordonata de Liviu Dragnea.

Nasui (USR): Liviu Dragnea ne minte n fata. Cifrele prezentat de PSD sunt false

Deputatul USR Claudiu Nasui, membru in comisia de buget, il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca ne minte in fata, prezentand cifre false privind economia, se arata intr-un comunicat.

Liviu Dragnea sustine ca veniturile au crescut cu 32% in ultimii 2 ani! Economistii spun ca aceasta vine preponderent din inflatie, taxe si artificii contabile!

Realizarile guvernarii PSD - ALDE, contestate de economie. Liderul coalitiei, Liviu Dragnea, anunta o crestere a PIB de 25% in ultimii doi ani si un avans al veniturilor bugetare de 32% in aceeasi perioada. Este crestere nominala, cel putin.

Primarii discuta cu Viorica Dancila pe tema bugetului. Liviu Dragnea anunta sume record pentru comunitatile locale

O delegatie a Asociatiei Municipiilor din Romania a ajuns miercuri la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila pe tema proiectului legii bugetului pe 2019. Din delegatie fac parte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )