Libnet.ro
UNICEF

20:45

Intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Motivul neasteptat pentru care recurgeau la acest gest

Antena3 Antena3,
Intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Motivul neasteptat pentru care recurgeau la acest gest

Doi tineri intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Iar motivul pentru care faceau asta era cu totul neasteptat. continuă pe Antena3

Caz uluitor la Iasi! A venit cu o durere de burta, dar a nascut un copil. Motivul bizar pentru care femeia nu stia de sarcina

La Iasi, o femeie a venit la spital cu dureri de burta, dar s-a ales cu un copil! Cum de nu a realizat ca avea de fapt o sarcina si ce sustin medicii in urma acestui caz? Care este motivul bizar in urma caruia femeia nu avea idee de ce este insarcinata? Caz uluitor la .

Digisport: Cere despagubiri de 800.000 de euro dupa show-ul facut de Shakira si J.Lo. Motivul incredibil pentru care barbatul da in judecata NFL

Shakira si Jennifer Lopez au fost artistele alese pentru speactacolul din pauza de la Super Bowl. Cele doua au oferit un moment de senzatie, insa prestatia lor nu a fost pe placul tuturor.

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a intamplat dupa ce a slabit

Ozana Barabancea a dezvaluit motivul pentru care nu isi poate face un iubit. Dupa ce a slabit foarte mult, vedeta emisiunii Te Cunosc de Undeva a povestit ce s-a intamplat in viata ei, la nivel de relatii amoroase. Prezentatoarea a urmat cateva proceduri prin care a ajuns la formele fizice pe care le afiseaza in .

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion. Este infiorator

Britanicii au luat la cunostinta de-a lungul timpului ca exista anumite obiceiuri diferite, unele chiar infioratoare, in cadrul familiei Regale din Marea Britanie. De ce Kate Middleton si Printul William zboara cu avioane diferite? Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion Traditiile si obiceiurile stricte si pe alocuri bizare din familia Regala .

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )