Libnet.ro
UNICEF

13:45

INTRE 6-8 AUGUST: Restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INTRE 6-8 AUGUST: Restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale

CNAIR anunta restricti pe mai multe drumuri nationale din judetele Harghita si Covasna, pentru desfasurarea Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc. Restrictiile sunt valabile in perioada 6- 8 august, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP 3 august, cu Camelia Patrascanu. Mai multe zodii afectate de Luna Plina. Fecioarele si Scorpionii fac schimbari in cariera

Camelia Patrascanu a dezvaluit ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni, 3 august. Zi cu Luna Plina pe zodii foarte frumoase, asa ca trebuie sa ne exprimam din plin personalitatea.

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Al doilea val al pandemiei se extinde in Europa. Farmaciile din Franta fac tot mai multe teste serologice rapide

Mai multe state din Europa se confrunta cu o noua crestre a numarului de infectari cu noul coronavirus. in acest context, farmaciile din Franta au fost autorizate sa efectueze teste de orientare rapida de diagnostic TROD) care permit sa afle, in cateva minute, daca au fost produsi anticorpi impotriva noului coronavirus.

Mai multe tari si organizatii trimit ajutoare in Beirut

Mai multe state au trimis materiale sanitare si echipe medicale in Beirut, in urma exploziei devastatoare din zona portuara. Cel putin 113 persoane au murit, iar alte 5. 000 au fost ranite, marti, in urma deflagratiei, scrie Digi24.

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Imagini incredibile. Zeci de raniti in urma unei explozii puternice in Beirut. Mai multe cladiri au fost distruse (VIDEO)

Zeci de oameni au fost raniti intr-o explozie produsa, marti, in zona portului din Beirut, o parte dintre ei fiind ingropati in moloz. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Pensiile vor creste. Se fac mai multe scenarii, iar decizia finala va fi luata in baza evaluarii de la Ministerul Finantelor

Pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, sustine Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care a precizat ca se fac mai multe scenarii in acest sens si a explicat ca decizia finala va fi luata.

Cate doze de Remdesivir primeste Romania. Doar Spania ia mai multe

Romania urmeaza sa primeasca doze de Remdesivir pentru tratarea pacientilor cu noul coronavirus. Spania ia mai multe doze de Remdesivir. Cate doze primeste Romania. 25, 157 de flacoane de Veklyry Remdesivir) va primi Romania in urma contractului semnat de Comisia Europeana si farmacia producatoare a medicamentului. Acest medicament este primul recomandat pentru autorizare impotriva COVID-19 .

Masca de protectie devine obligatorie in mai multe spatii deschise din Capitala

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in mai multe zone in aer liber din Capitala.

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )