Libnet.ro
UNICEF

05:15

intreprinzatorii solicita discutii aprofundate in Parlament pentru 4 teme din OUG 114

B1 B1,
intreprinzatorii solicita discutii aprofundate in Parlament pentru 4 teme din OUG 114

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania ACPR), prin Presedintii Confederatiilor patronale reprezentative la nivel national, intruniti in data de 27. 2019, solicita Parlamentului amanarea aplicarii. continuă pe B1

Viorica Dancila, chemata in Parlament pentru a da explicatii despre taxa pe lacomie

Prim-ministrul Romaniei merge in Parlament pentru a da explicatii despre Ordonanta 114, numita si ordonanta Taxei pe lacomie. Prezenta Vioricai Dancila in plenul reunit vine la solictarea Opozitiei.

Discutii Romania-Egipt pentru stimularea investitiilor reciproce

Stefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat s-a intalnit, la finalul lunii trecute, cu oficiali ai statului egiptean, iar discutiile dintre cele doua parti s-au axat pe dezvoltarea relatiilor economice si comerciale, pe cresterea investitiilor reciproce si pe cooperarea industriala, inclusiv prin proiecte de tip joint-venture, relateaza Agerpres.

Viorica Dancila vine n Parlament pentru a da explicatii legate de OUG 114

Viorica Dancila va participa, luni ora 16. 00, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea din cadrul Orei Premierului, pe marginea OUG 114 care introduce taxa pe lacomie pentru banci. Solicitarea a fost facuta de grupul parlamentar al PNL, care cere Guvernului abrogarea actului normativ acuzand faptul ca prevederile ordonantei duc Romania in faliment.

Familia lui Michael Jackson, surpriza uriasa pentru fanii din Romania. Celebrul concert de la Bucuresti, in editie integrala - VIDEO

Surpriza pentru fanii Michael Jackson! Administratorii averii sale au lansat pe Youtube celebrul concert de la Bucuresti din cadrul turneului Dangerous. Intitulat Live in Bucharestconcertul de doua ore.

Carmen Dan, despre masurile speciale ce vor fi luate pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o serie de declaratii la sediul MAE. Vorbeste despre soarta romanilor de dupa Brexit. Pentru Romania, prioritar e sa reusim sa protejam drepturile cetaten.

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viata ta

Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )