Libnet.ro
UNICEF

23:30

intrevedere cruciala: Ambasadorul SUA Hans Klemm discuta cu Mihai Tudose, la Guvern(VIDEO)

B1 B1,
intrevedere cruciala: Ambasadorul SUA Hans Klemm discuta cu Mihai Tudose, la Guvern(VIDEO)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si mai multi membrii ai Congresului american participa sambata la o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, la Palatul Victoria, potrivit unor surse. continuă pe B1

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania face cea mai buna alegere cu sistemele Patriot. Nu este un sistem vechi, ci un sistem care a fost supus testelor si este interoperabil cu fortele armate ale Statelor Unite

Romania face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitia sistemelor Patriot, acestea fiind o solutie pentru apararea aeriana a tarii, a declarat vineri, la Bucharest Forum, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Oficialul american a amintit si ca guvernul SUA a marit de patru ori fondurile pentru siguranta Europei si a mentionat locurile din Romania ce fac parte din infrastructura de Aparare - Campia Turzii, Kogalniceanu si centrul de instructie de la Cincu.

Premierul Mihai Tudose discuta cu ambasadorul Hans Klemm la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Hans Klemm si mai multi congresmeni la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au avut o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Hans Klemm si membri ai Congresului SUA, la Palatul Victoria, pentru o intalnire cu Tudose

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, astazi, cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale citate de Agerpres.

Ambasadorul Hans Klemm: Un ATAC AERIAN asupra Romaniei este MULT MAI PROBABIL decat un atac la frontiera

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat vineri ca Romania face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitia sistemelor Patriot, precizand ca un atac aerian asupra t.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )