Libnet.ro
UNICEF

10:30

INUNDATII APOCALIPTICE! Peste 30 de persoane, UCISE din cauza vremii in Arabia Saudita (VIDEO)

B1 B1,
INUNDATII APOCALIPTICE! Peste 30 de persoane, UCISE din cauza vremii in Arabia Saudita (VIDEO)

Inundatii apocaliptice in Arabia Saudita. Peste treizeci de persoane au fost ucise din cauza vremii din ultimele zile, anunta autoritatile. Adunity_82381 . continuă pe B1

Un autocar rasturnat din cauza vremii pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat: Noua persoane au ajuns la spital

Update: Noua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului de pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat, unde un autocar cu 15 pasageri s-a rasturnat luni dimineata. Din cauza neadaptarii vitezei la.

Spania ameninta ca va respinge acordul privind Brexit din cauza situatiei Gibraltarului

Guvernul Spaniei ameninta ca va respinge acordul lui Theresa May privind Brexit din cauza situatiei Gibraltarului si cere schimbari de ultim-moment inainte de un summit crucial, relateaza The Independent. La.

Situatie scandaloasa in Iasi! Un barbatsi-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste

Un barbat din Iasi si-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste puse de sofer. Omul s-ar fi lovit puternic de barile de sustinere din mijlocul de transport in comun si a fost preluat de un echipa.

Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia va fi terminat saptamna viitoare / Constructia a generat discutii din cauza formei, care seamana cu logo-ul Facebook

Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia, care a generat discutii din cauza formei ce aminteste de logo-ul Facebook, va fi finalizat la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii George Ivascu. Monumentul va avea o inaltime de aproximativ 22 de metri si o greutate de circa 1. 350 de tone, iar pentru realizarea acestuia Guvernul a alocat anul trecut aproape 19 milioane de lei.

Un microbuz a pierdut controlul din cauza vremii: Trei persoane ranite pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat

Trei persoane au fost ranite usor, luni dimineata, pe DN2 Buzau - Ramnicu Sarat, dupa ce soferul unui microbuz a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat intr-o movila de pamant, in.

VIDEO UPDATE Aproape 300.000 de oameni au protestat n Franta din cauza majorarii taxelor pentru combustibili / Scutierii au intervenit n forta lnga Palatul Elyse

Situatia a fost tensionata sambata dupa-amiaza in cartierul Palatului Elysee din Paris, unde fortele de ordine au recurs la gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestatii miscarii 'vestelor galbene', care protesteaza fata de cresterea taxelor la carburant, relateaza AFP, citata de Agerpres. 49 Cel putin 400 de persoane au fost ranite, dupa ce mii de persoane au protestat o zi si o noapte in Franta dupa ce presedintele francez Emmanuel Macron a introdus taxe mai mari de combustibil, a declarat duminica ministrul francez de Interne, Cristophe Castaner.

VREMEA. Cursele aeriene au consemnat intarzieri de pana la 50 de minute la decolare, din cauza conditiilor meteo

Aeroporturile bucurestene operau luni dimineata in conditii de iarna, fiind inregistrate intarzieri de pana la 30 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare, potrivit reprezentantilor Companiei.

VREMEA. intarzieri de pana la 30 de minute pe aeroporturile bucurestene din cauza conditiilor meteo

Aeroporturile bucurestene operau luni dimineata in conditii de iarna, fiind inregistrate intarzieri de pana la 30 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare, potrivit reprezentantilor Companiei.

TRAGEDIE in Arges! O casa a luat foc din cauza unui cos de fum necuratat

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, intr-o gospodarie dintr-o comuna din Arges. Flacarile au cuprins initial o magazie, apoi s-au extins si au inghitit locuinta. Proprietarul, in varsta de 65.

nca o saptamna grea pentru Theresa May. Premierul britanic risca votul de nencredere din cauza acordului Brexit

Emotiile pentru Theresa May continua si in aceasta saptamana, premierul britanic riscand un vot de blam pe fondul dezbaterilor din Camera Comunelor cu privire la acordul asupra iesirii din UE.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )