Libnet.ro
UNICEF

12:45

Inundatii puternice in Italia. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
Inundatii puternice in Italia. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

Inundatiile fac prapad in Toscana! Cel putin sapte oameni au murit panaacum, iar primarul din Livorno vorbeste despre o situatie critica. Aproape 200 de litri de apape metru patrat. continuă pe B1

Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. Un ofiter de politie a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de.

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

Cutremur cu magnitudinea de 8,1 in Mexic. Cel putin 32 de oameni au murit

Update 15. 00: Cel putin 20 de oameni au murit in urma cutremurului din Mexic. ----- Update 8. 45: Dupa cutremurul de 8,1 pe Ruchter din Mexic a aparut si o replica de 5,7 grade. Activitatea aeroportului.

Cutremur cu magnitudinea de 8,1 in Mexic. Cel putin 20 de oameni au murit

Update 15. 00: Cel putin 20 de oameni au murit in urma cutremurului din Mexic. ----- Update 8. 45: Dupa cutremurul de 8,1 pe Ruchter din Mexic a aparut si o replica de 5,7 grade. Activitatea aeroportului.

Cutremur cu magnitudinea de 8,1 in Mexic. Cel putin 15 oameni au murit

Update 14. 00: Cel putin 15 oameni au murit in urma cutremurului din Mexic. ----- Update 8. 45: Dupa cutremurul de 8,1 pe Ruchter din Mexic a aparut si o replica de 5,7 grade. Activitatea aeroportului ar.

Raport: Organizatii din Rusia ar fi intervenit in alegerile din cel putin 27 de tari

Organizatii din Rusia ar fi intervenit in alegerile din cel putin 27 de tari, intre care si Republica Moldova. Entitatile ar fi utilizat metode variate, precum atacuri cibernetice sau campanii de dezinformare, se arata intr-un raport al Aliantei pentru Securitatea Democratiei din cadrul German Marshall Fund.

Cel putin 15 trenuri programate sa ajunga sau sa plece din Gara de Nord au intarzieri de pana la 180 de minute

Cel putin 15 trenuri care ar fi urmat sa soseasca sau sa plece, joi dimineata, din Gara de Nord din Bucuresti au intarzieri de pana la 180 de minute. CFR Infrastructura a anuntat ca a avut loc un deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrica a instalatiilor de semnalizare si de siguranta a traficului pe segmentul de cale ferata Chitila-Buftea-Peris, astfel ca la acest moment nu functioneaza nicio instalatie de dirijare a traficului, potrivit news. ro.

Avertisment pentru romanii care vor sa mearga in Italia: Sunt inundatii puternice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca anumite regiuni din nordul si centrul tarii se confrunta cu fenomene m.

FOTO VIDEO Tabloul dramei din zona afectata de uraganul Irma: Case puse la pamant, masini luate de vantul puternic, inundatii devastatoare. Ce a cauzat furtuna din Atlantic

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite, in urma devastatorului uragan Irma, format in Oceanul Atlantic, potrivit Daily Mail. Este cea mai puternica furtuna inregistrata in ultimele decenii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )