Libnet.ro
UNICEF

23:00

Inundatiile din Cehia vor costa companiile de asigurari 381 milioane de dolari

B1 B1,
Inundatiile din Cehia vor costa companiile de asigurari 381 milioane de dolari

Pagubele asigurate provocate de inundatiile care au afectat Cehia se vor ridica la 7,5 miliarde de coroane aproximativ 381 milioane de dolari), au estimat asiguratorii cehi, scrie Reuters. Asociatia companiilor de. continuă pe B1

O tanara din Cehia a adus pe lume cvintupleti: patru baieti si o fetita

Premiera la o maternitate din Cehia, unde o tanara de 23 de ani a adus pe lume 5 bebelusi. Micutii s-au nascut prin cezariana, sunt sanatosi si au devenit imediat vedetele spitalului. Medicii i-au pus in inc.

VIDEO Inundatii in Europa: Viiturile se muta din Cehia in Germania

Cehia ar putut respira usurata joi dimineata, dupa cinci zile de inundatii care au provocat decesul a opt persoane, insa care se indreapta spre Germania, potrivit AFP. In Cehia, cinci persoane sunt date disparute, 20. 000 sunt inca evacuate, mii de gospodarii au ramas fara apa potabila, gaze si electricitate. Alti cativa mii de germani si unguri au fost evacuati miercuri, in timp ce soldatii au ridicat bariere din saci de nisip.

Doi morti si mai multi oameni disparuti, in urma inundatiilor din Cehia

Doi morti si mai multi oameni disparuti s-au inregistrat, ieri, in Cehia, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale, conform AFP.

Parvan: Angajatii din economie vor fi mult mai exploatati

Autoritatile estimeaza cresterea investitiilor, dar nu si a numarului de angajati din economie, potrivit lui Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Depozitarul central local si cel din Rusia vor colabora in ceea ce priveste serviciile de decontare si depozitare a instrumentelor financiare

Depozitarul central din Federatia Rusa, National Settlement Depository NSD), si Depozitarul Central din tara noastra au semnat un Acord de Cooperare privind relatia de colaborare in ceea ce priveste serviciile de decontare si depozitare a instrumentelor financiare, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )