Libnet.ro
UNICEF

01:05

Invataturile secrete ale lui Valeriu Popa pentru o viata prospera

Antena3 Antena3,
Invataturile secrete ale lui Valeriu Popa pentru o viata prospera

Valeriu Popa n-a fost numai un vindecator al corpului, ci si unul al sufletului si al spiritului. Patrundea cu exactitate uluitoare in trecutul, prezentul si viitorul omului atingand cele mai ascunse unghere ale. continuă pe Antena3

Mars pentru viata in inima Transilvaniei.

Manifestarea a reprezentat unul dintre cele mai viguroase proteste impotriva practicii avorturilor. Mai mult de 1. 000 de oameni, condusi de inalti prelati ai mai multor culte crestine, au participat la Cluj la un mars pentru viata. Oamenii au dorit sa-si arate dezacordul fata de marirea numarului de avorturi si sprijinul pentru cei care adopta copiii orfani sau abandonati. La mars au luat parte reprezentanti ai mai multor culte crestine, printre care episcopul vicar ortodox al Clujului, PS .

Aproximativ o mie de persoane au participat in Capitala la Marsul pentru viata

Aproximativ o mie de persoane au participat, sambata, la Marsul pentru viata, care a avut din Piata Unirii pana in Parcul Tineretului din Capitala, evenimentul fiind organizat pentru a sustine adoptia, ca o solutie pentru ocrotirea copiilor nascuti de mame aflate in dificultate, relateaza Mediafax. La Cluj, sute de persoane, intre care s-au numarat copii, dar si preoti ortodocsi si catolici, au participat la Marsul pentru viata, impotriva avorturilor, manifestarea avand ca scop promovarea valorii si a unicitatii vieti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2535 seconds )